Corina Dănilă şi-a ascuns fiica de camerele de filmat. Și-a dorit o copilărie normală pentru Rianna

 Pirvu Cristina
.

Corina Dănilă a ascuns-o pe fiica sa de camerele de filmat. Nu a apelat niciodată la ajutorul unei bone, a crescut-o singură. A beneficiat însă de un ajutor special!

Corina Dănilă a vorbit în exclusivitate pentru VIVA! despre relaţia pe care o are cu fiica sa. Rianna are o copilărie normală, este foarte silitoare. Amândouă se comportă precum două prietene.

Corina, ești mama unei adolescente pe care ai crescut-o, în mare parte, singură. Cum te înțelegi cu fiica ta şi ce valori i-ai insuflat?

Am crescut-o pe Rianna cu ajutorul mamei mele și îi mulțumesc din tot sufletul. Nicio secundă nu mi-am pus problema să apelez la o bonă. Rianna este un copil minunat, cuminte și matur. Sunt mândră de ea și nu o cicălesc să învețe, pentru că nu este cazul. Este conștientă de valoarea ei și de ceea ce-și dorește să facă în viitor. De multe ori vine la mine, mă ia în brațe și îmi spune că mă iubește. Și asta îmi este suficient. Are o copilărie normală și nu îi place să iasă în față.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton