Cornel Constantiniu a împlinit 78 de ani, dar nu s-a bucurat de aniversare. Nici copiii nu vin în țară, de Paște: "Balanța s-a înclinat mai mult spre durere, tristețe și dor..."

 Dumitrache Laura
.

Cornel Constantiniu, artistul  „Epocii de Aur' a împlinit pe data de 6 aprilie, vârsta de 78 de ani. Din păcate, ziua de naștere nu mai reprezintă o zi de bucurie pentru marele artist, deoarece fratele său geamăn, Mircea, s-a stins din viață în urmă cu 14 ani. Soția artistului susține că cei doi frați o legătură dincolo de lumi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cornel Constantiniu se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Artistul a împlinit recent vârsta de 78 de ani, iar de ani de zile se confruntă cu boala Parkinson. Soția sa îi este alături, iar de ziua lui de naștere, artistul nu a fost vizitat de nimeni. Mai mult, se pare că data de 6 aprilie nu mai este una specială pentru acesta, de mai bine de 14 ani.

Cornel ConstantiniuCornel Constantiniu

În urmă cu mulți ani, Cornel Constantiniu sărbătorea cu mare fast ziua sa de naștere, dar după moartea fratelui său geamăn, artistul este tot mai trist în această zi. În acest an, soția artistului a fost alături de el și a povestit că solistul are o legătura specială cu fratele său decedat.

Citește și: Marele regret al lui Cornel Constantiniu, la 77 de ani: „A aprins candela și a plâns”

Citește și:Cornel Constantiniu, legătură și dincolo de moarte cu fratele său geamăn, decedat acum 12 ani: „Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt”

Citește și:„A existat un filmuleţ făcut în scop de şantaj”. Avocatul lui Dan Diaconescu, despre imaginile compromițătoare cu fostul patron OTV

Citește și:Prin ce peripeții a trecut Armin Nicoară pe Muntele Athos, înainte de a ajunge la Mănăstirea Sfânta Ana: „E infernal…”

Cornel Constantiniu a împlinit 78 de ani, dar nu s-a putut bucura de aniversare

Cornel Constantiniu a împlinit ieri vârsta de 78 de ani. Deși ar trebui să reprezintă o zi cu multă bucurie pentru artist, acesta a fost foarte trist de ziua sa de naștere. Cornel Constantiniu a avut un frate geamăn, Mircea, care a decedat în urmă cu 14 ani. Acesta este motivul pentru care, nici în acest an, solistul nu s-a putut bucura de ziua sa de naștere.

„Data de 6 aprilie, ziua de naștere a lui Cornel, e și cu bucurie, dar și cu mare tristețe, căci, de 14 ani, Mircea, fratele geamăn al lui Cornel, nu mai e printre noi. Deci, balanța s-a înclinat ieri mai mult spre durere, tristețe și dor…”, a declarat soția sa, Domnița Constantiniu, potrivit playtech.ro.

Copiii cuplului locuiesc în Germania și nu vor veni în România de Paște. Cornel și Domnița Constantiniu au cinci nepoti, dar nu știu când își vor revedea copiii și nepoții. „De Paște, ei nu vin în țară, nu este atât de simplu, e greu să vină cu copiii după ei, mai au și cățel. Nu ne facem planuri deocamdată dacă mergem noi în Germania, la ei, încă nu știm.”

Cornel Constantiniu îl visează pe fratele lui geamăn, care a murit în urmă cu 14 ani

Cornel Constantiniu suferă foarte mult după ce fratele său geamăn a plecat dintre noi. Actrița Domnița Constantiniu susține că partenerul ei îl visează des pe fratele său geamăn.

Nu prea erau diferențe mari între ei. Desigur, fiecare cu personalitatea lui. Doi oameni buni, frumoși, inimoși, optimiști, se vedea că au același sânge. Cornel îl visează mereu pe Mircea, fratele lui geamăn, care a murit acum 14 ani.Nu-și poate da însă seama de ce îi apare atât de des în vis, nu poate trage nicio concluzie. Sunt semne, desigur, dar pe care însă noi pământenii nu le putem descifra', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Mircea, fratele geamăn al lui Cornel Constantiniu a fost grafician în Africa de Sud

Mircea, fratele geamăn al lui Cornel Constantiniu a fost grafician în Africa de Sud. Acesta s-a stins din viață în urmă cu 14 ani, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare.

La acea vreme, solistul a declarat că este devastat de moartea fratelui său geamăn. Simt că s-a rupt ceva din mine'. Cornel Constantiniu suferă de boala Parkison de 28 de ani, motiv pentru care nu a mai putut urca pe scenă. Artistul a sufertit mai multe intervenții chirurgicale în ultimii ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton