Cornel de la Insula Iubirii, declarații controversate despre trecutul Iustinei: ”Am luat-o de unde am luat-o. Am încercat să fac din ea o femeie, am băgat-o în societate. Am luat-o de jos...”

.

Cornel de la Insula Iubirii, adevărul despre trecutul Iustinei. În ediția de seara trecută, Cornel Luchian a văzut imagini greu de gestionat cu logodnica lui. Iustina Loghin nu a mai ținut cont că apare la TV, așa că pe lângă numeroasele lucruri din intimitate pe care le-a povestit, l-a jignit foarte tare pe partenerul ei, dar totodată a și dansat lasciv, lăsâdu-și părțile intime la vedere. Pus în fața acestor momente, Cornel nu a mai ezitat și a făcut o serie de declarații neașteptate despre trecutul Iustinei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel de la Insula Iubirii a fost cu adevărat surprins de tot ceea ce a putut spune și face Iustina. Nu se aștepta să facă lucruri atât de grave și rușinoase, mai ales că apare pe micile ecrane, însă se pare că pe ea nu a interesat-o acest aspect. Dezgustat de tot ceea ce a văzut, Cornel Luchian a povestit cum era Iustina înainte să-l cunoască, dar și cât de mult „a investit„ în ea și în imaginea ei, pe lângă operația de implant mamare și rinoplastie.

colaj-cornel-insula-iubiriicolaj-cornel-insula-iubirii

Citește și: Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: „Când avea 25 de ani a avut un accident”

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii dezvăluie ce se întâmplă în spatele camerei de filmat: „Înțelegeți că noi acolo am văzut 10% din imagini. Tot ce era nașpa și dificil, ca să ne distrugă pe noi”

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta'

Citește și: A murit miliardarul Richard Lugner, la două luni de când se recăsătorise pentru a șasea oară, cu o femeie cu 49 de ani mai tânără: „O personalitate fermecătoare” / În trecut, a învins cancerul

Cornel de la Insula Iubirii, declarații controversate despre trecutul Iustinei

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a mai abținut și a spus în fața tuturor faptul că Iustina nu era ceea ce este acum, atunci când el a cunoscut-o. A spus clar 'am luat-o de unde am luat-o', fără a da alte detalii, nici măcar la insistențele lui Radu Vâlcan. Totuși, a explicat că era 'jos' când s-au întâlnit, iar el i-a oferit tot ceea ce a avut și a fost mai bun, precizând că 'am făcut-o doamnă, am dus-o sus'.

„Eu nu înțeleg de ce nu a spus niciodată că a deranjat-o ceva. Mereu i-am dat posibilitatea să îmi spună sau să rămână la București dacă nu îi place ceva. Nu a fost genul de relație s-o oblig. Nu știu ce a făcut-o să spună toate astea aici, eu nu înțeleg. Motivul pentru care a ajuns să facă toate astea aici este că am luat-o de unde am luat-o, de la început, în situația în care era.

Am încercat să fac din ea o femeie, i-am oferit tot ce și-ar fi putut dori, i-am oferit complexele vieții ei, i le-am făcut cadou, am ajutat-o să fie o doamnă, i-am dat importanță, am băgat-o în societate, i-am oferit tot ce își putea dori de la viață și cred că acum a ajuns în punctul ăla în care a ajuns cineva și nu mai poate de bine. Și încearcă să mă intimideze pe mine pe ceva ce nu pot să înțeleg. Și când vorbește, toate lucrurile le vorbește de sus. A uitat că eu am luat-o de jos și am dus-o sus', a spus Cornel la bonfire.

Cornel: „Nu am trăit un moment mai rușinos și mai greu decât ăsta niciodată. M-a lovit prea rău'

Cornel a privit cu mare dispreț toate imaginile cu iubita lui în care dansa lasciv, era sub influența băuturilor alcoolice și își arăta părțile intime în fața tuturor. Tot ceea ce a văzut l-a făcut să spună că nu a trăit niciodată în viața lui un moment atât de rușinos și greu. Rănit în dragoste și rușinat de tot ceea ce a văzut, concrentul a declarat că Iustina a distrus tot ceea ce au construit.

„Și eu m-am distrat și eu am dansat, dar nu îl halul ăsta. Nu cred că a fost în viața mea un moment mai rușinos și mai greu decât ăsta. Nu am trăit așa ceva niciodată. Mi-e așa un pic de imaginea ei, că și-a distrus-o. Mi-era rușine mie pentru ea, că e femeie și în ipostazele mele nu vreau să văd pe nimeni. Pur și simplu sunt bucăți! M-a lovit prea rău. Totul (nr. l-a deranjat), tot ce a făcut până acum. Pentru mine a fost prea mult. Am văzut chestii care nu se pot reproduce în cuvinte. Nu am crezut că Iustina va face vreodată așa ceva. Pariam orice, dar s-a întâmplat. Era ceva de nedescris. Am luat anumite decizii și în fiecare zi mă duc în cameră, mă rog și plâng. Așa mă descarc pentru că altfel nu pot. Sunt prea multe, tot ce putea distruge, a distrus', a mai spus Cornel.

Cornel de la Insula Iubirii a avut nevoie de îngrijri medicale după ce a văzut imaginile cu Iustina

După imaginile cu un puternic impact emoțional pe care le-a văzut, Cornel s-a retras în cameră, singur, fără a vrea pe cineva în jurul său. A plâns de durere pentru tot ceea ce a făcut Iustina, femeia pentru care s-a schimbat și alături de care și-a dorit o familie, însă la un moment dat i s-a făcut rău în adevăratul sens al cuvântului. Echipa de porducție a observat pe camerele de supraveghere, moment în care au intervenit și i-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton