Cornel, dezamăgit după ce Iustina s-a dat în spectacol la Insula Iubirii: "A șters toate sentimentele pe care le mai aveam. M-a jignit într-un mod în care nu pot să iert...". Ce nu s-a văzut la TV, după despărțirea de el

 Oana Pantazi
.

Cornel, dezamăgit după ce Iustina s-a dat în spectacol la Insula Iubirii. Fanii show-ului au avut parte de momente absolut halucinante. După ce a decis să îi înapoieze lui Cornel inelul de logodnă, Iustina s-a dezlănțuit, șocând inclusiv ispitele masculine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dezamăgită de faptul că iubitul ei și-a făcut de cap cu ispitele feminine pe insula băieților, Iustina nu doar că a decis să-i înapoieze inelul de logodnă, dar a lăsat orice inhibiții la o parte și, sub influența alcoolului, a făcut spectacol în vilă. Imaginile au fost văzute de Cornel, care s-a arătat dezamăgit de comportamentul partenerei sale. Mai mult, ulterior, ispita Beni a dat din casă, dezvăluind că ce nu s-a văzut la TV a fost și mai incitant.

453536979_473386398668886_377775884686896568_n453536979_473386398668886_377775884686896568_n

Cornel, dezamăgit după ce Iustina s-a dat în spectacol la Insula Iubirii

Îndurerată și umilită de comportamentul lui Cornel la Insula Iubirii, Iustina a făcut o serie de dezvăluiri deloc onorante despre Cornel și, mai mult, la petrecerea din vilă s-a dezlănțuit, ajutată și de un număr impresionant de shot-uri.

Citește și: Ispita Mădălina a dezvăluit că s-a cuplat cu iubitul prietenei ei, cu trei săptămâni înainte de Insula Iubirii: „Îi plăcea de mine. Eu am vorbit cu prietenul lui cinci zile pentru că…'

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală’ / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

Citește și: Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția. Care este accesoriul cel mai scump purtat de tenismenă

Iustina a dansat provocator cu ispitele, iar apoi s-a aruncat în piscină fără să realizeze că minuscul ei costum de baie se deplasase lăsând totul la vedere.

„Corny Horny, uită-te bine! Cornele, uite ce ai pierdut! În viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu. Cornele, doar la televizor mai vezi asta. Rămai iubirea vieții mele, dar nu o să mai fim împreună niciodată', i-a tot transmis Iustina lui Cornel.

Cornel a fost șocat și dezamăgit de comportamentul ei, chiar dacă îi cunoștea și această latură sălbatică și impulsivă…

„N-am crezut că o persoană poate să spună asta la televizor. E ceva de nedescris. M-a jignit într-un mod în care nu pot să iert. Practic, în seara asta a șters toate sentimentele pe care le mai aveam. E o caracterisitică a ei când se enervează. Nu ține cont de nimeni și nimic. Asta nu doar cu mine. Chiar și cu părinții ei face la fel.

După primul bonfire îi scrisesem o poezie, o pusesem lângă cabană, dar după ce l-am văzut, m-am dus am luat-o și am aruncat și am scris că nu merită nici ea', a spus Cornel, cu tristețe în glas.

Beni: „Iustina e sufletul petrecerii”

Cu siguranță telespectatorii nu au văzut chiar totul la televizor, pentru că unele imagini erau imposibil de difuzat. De altfel, după ce s-a lăsat pradă alcoolului, Iustina a devenit de neoprit, așa că producătorii show-ului au decis să blureze multe imagini.

„În momentele în care se distează, ea cam uită de tot. Uită de tot și se descarcă și nu prea mai ține cont de foarte multe lucruri', a spus ispita Teo.

Fanii emisiunii au văzut ieri seară și altă latură a Iustinei, care a uitat total de inhibiții și a dansat provocator cu ispitele, fără să țină cont că era filmată. Atât colegele ei, cât și ispitele masculine au încercat să repare cumva dezastrul și i-au aranjat Iustinei când rochia, când costumul de baie, care alunecaseră periculos de pe sâni.

„Iustina e sufletul petrecerii, ne mai arată o «maimuţă», o «pisicuță», un silicon', a comentat Beni imaginile cu Iustina dezlănțuită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton