Cornel Dinu este internat la Spitalul Elias din Bucureşti: "Mi-am spart capul, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front!"

 Dumba Gabriela
.

Cornel Dinu este internat la Spitalul Elias din București, sub atenta supraveghere a reputatului neurochirurg Dumitru Băltățeanu, după ce s-a simțit rău în ultima perioadă. Cornel Dinu a dezvăluit că în ultimele zile a avut probleme cu amețeala și a căzut de mai multe ori, una dintre căzături fiind mai gravă. Cornel Dinu și-a spart capul, iar copiii săi au decis să-l ducă la spital.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La începutul lui aprilie Cornel Dinu s-a internat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o operație la picior, dar s-a îmbolnăvit de COVID-19 și intervenția a trebuit să fie amânată. Cornel Dinu a ajuns din nou la spital, însă medicii susțin că nu este nimic grav.

39bdecf9-df13-4364-9478-8ab02ae97cee39bdecf9-df13-4364-9478-8ab02ae97cee

Cornel Dinu, internat la Spitalul Elias, după ce a căzut și și-a spart capul

Reprezentanţii Spitalului Elias au afirmat că Dinu este internat în unitatea medicală. Aceştia au precizat însă că nu este vorba despre o situaţie urgentă, ci el face investigaţii de rutină pentru problemele sale cronice de sănătate, nefiind vorba despre ceva grav.

Pe de altă parte, Cornel Dinu, care a împlinit 76 de ani pe 2 august, a dezvăluit pentru fanatik.ro, de pe patul de spital, că s-a simțit rău în ultimele zile și a căzut cu capul de televizor.

Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte. Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren… M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…„, a declarat Cornel Dinu.

Citește și: Cristina Irimie, o profesoară de matematică din România, printre victimele atacului armat din SUA. Un elev de 14 ani și-a împușcat doi colegi și doi profesori

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Citește și: Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: „Când avea 25 de ani a avut un accident'

Ce probleme de sănătate are Cornel Dinu, la 76 de ani

Doctorii i-au recomandat lui Cornel Dinu să se opereze, după ce a fost diagnosticat cu coxartroză, o afecțiune a articulației șoldului, dar lucrurile au luat o întorsătură tristă pentru fostul mare jucător şi antrenor dinamovist.

Cornel Dinu le-a mărturisit apropiaţilor că s-a îmbolnăvit de Covid-19, ceea ce a împiedicat intervenţia chirurgicală ce urma să aibă loc în luna mai. Medicii au trebuit să amâne operaţia la şold.

„Eu nu dorm noaptea, sunt dat peste cap de o lună de zile. A fost o perioadă când ne țineam de urât (n.r. cu Mihai Stoichiță). Nu mai sunt ce am fost. S-a terminat. Cu organismul e cu totul altceva. Dacă mă vezi zici că-s Peneș Curcanul, cum trag piciorul după mine. E coxartroză. M-a ținut 10 ani cu infiltrațiile și nu mai ține, vai de capul meu', spunea Cornel Dinu acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton