Cornel Dinu vorbește, de pe patul de spital, despre marele său regret în carieră: "Îl invidiez pe Mircea Lucescu. Eu am ars mai repede. În 2003, am făcut greșeala ca..."

 Dumba Gabriela
.

Cornel Dinu se află momentan internat în spital, dar este la curent cu evoluția lui Mircea Lucescu, fostul său coleg de la Dinamo București, care s-a întors după 38 de ani la echipa națională. Vorbind despre succesul lui „Il Luce', Cornel Dinu a dezvăluit care este marele său regret profesional și, poate, unul dintre motivele pentru care „a ars mai repede” decât bunul său prieten.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cornel Dinu, în vârstă de 76 de ani, a urmărit partida dintre România și Kosovo, încheiată cu scorul de 3-0, de pe un pat din spitalul Elias, unde este internat din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a oferit o reacție fabuloasă despre Mircea Lucescu, care a revenit cu o victorie pe banca echipei naționale.

1-lucescu-dinu18ts1-lucescu-dinu18ts

Cornel Dinu, despre succesul lui Mircea Lucescu și marele său regret din carieră

În momentul în care a fost întrebat dacă „Il Luce' are vitalitatea necesară pentru a sta pe bancă la Cupa Mondială 2026, Cornel Dinu nu a stat prea multe pe gânduri și a oferit un răspuns clar și surprinzător.

Cornel Dinu admiră inclusiv vitalitatea pe care o are Mircea Lucescu, deși a ajuns la 79 de ani. Mister, care s-a retras în 2003 din antrenorat, e invidios pe selecționerul României. Cornel Dinu a stat și el pe banca primei reprezentative, în perioada 1992-1993.

Totodată, Cornel Dinu a dezvăluit și care este cel mai mare regret pe care îl are în momentul de față.

„Păi uitați-vă la el. Din punctul asta de vedere îl admir, chiar îl invidiez pe Mircea, pentru că există celebra expresie a lui Guță Băieșu (n.r. – Ion Băieșu, scriitor, dramaturg, scenarist și jurnalist): „Unii ard mai lent, alții rapid”. Uite, eu am ars mai repede. Am făcut greșeala ca atunci când mi-au dat o funcție administrativă la Dinamo, în 2003, să nu mai antrenez.

Lucrul acesta îl regret cel mai mult. Eram și destul de dezamăgit de ce mi se întâmplase în anii aceia, când totuși formasem o generație și dusesem Dinamo acolo unde era. Am preferat să rămân la Dinamo, din postura de conducător, și am pierdut din acest punct de vedere, îndepărtându-mă de meseria de antrenor pe care o făceam destul de bine', a declarat Cornel Dinu, conform golazo.ro.

Citește și: Dan Bălan a făcut un show total pe o plajă din Odesa, Ucraina. Cum a apărut pe scenă cu dansatoarele sale

Citește și: Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer, care a parcat pe trecerea de pietoni. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului: „M-a înjurat, am sunat la Poliție, dar fără succes’

Ce probleme de sănătate are Cornel Dinu

Cornel Dinu a dezvăluit că în ultimele zile a avut probleme cu amețeala și a căzut de mai multe ori, una dintre căzături fiind mai gravă. Și-a spart capul, iar copiii săi au decis să-l ducă la spital.

La începutul lui aprilie Cornel Dinu s-a internat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o operație la picior, după ce a fost diagnosticat cu coxartroză, o afecțiune a articulației șoldului, dar s-a îmbolnăvit de COVID-19 și intervenția a trebuit să fie amânată. Cornel Dinu a ajuns din nou la spital, însă medicii susțin că nu este nimic grav.

Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte. Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren… M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…„, a declarat Cornel Dinu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton