"Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat". Cornel Ilie, dezvăluiri surprinzătoare la trei ani de la divorțul de Eliza, fosta lui soție

 Dumitrache Laura
.

Cornel Ilie, solistul trupe Vunk a divorțat de fosta soție, Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii, în anul 2020. Artistul a vorbit recent despre despărțirea de mama copiilor săi, dar și despre rolul său de tată. Cornel Ilie și fosta soție nu și-au anunțat copiii că au divorțat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cornel Ilie a surprins pe toată lumea când a anunțat că a divorțat de mama copiilor săi. Solistul trupei Vunk și Eliza au împreună doi copii minunați, pe Zara, în vârstă de șapte ani, și Cezar, de trei ani. Artistul a declarat că despărțirea de soția lui a adus mult bine relației, mai ales în ceea ce-i privește pe copii.

cornel ilie sotiecornel ilie sotie

Invitat în podcastul „Părinți CuMinți', Cornel Ilie a vorbit despre rolul său de tată, dar și despre despărțirea de fosta soție. Artistul a dezvăluit că cei doi copii ai săi nu știu că părinții lor au divorțat. Chiar și așa, solistul este pregătit pentru discuția pe care o va avea în viitor cu Cezar și Zara.

Citește și:Ce spune Cornel Ilie despre o nouă relație, după divorțul de fosta soție: „E multă iubire artificială”

Citește și:Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional, pe scenă. Acum câteva săptămâni, artista l-a sărutat și pe Botezatu

Citește și:Theo Rose a rămas cu vergeturi și celulită, după ce a născut: 'Am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație. Sunt dispusă să fac câteva chestii…'

Citește și:Ce mesaj i-a transmis iubita lui Ronaldo lui Catrinel Marlon, după ce românca a pozat în costum de baie. Georgina Rodriguez o urmărește pe Instagram

Cornel Ilie nu le-a spus celor doi copii ai săi că a divorțat de mama lor

Cornel Ilie și Eliza au divorțat după cinci ani de mariaj. În urmă cu trei ani, solistul trupei Vunk a anunțat că s-a despărțit de femeia care i-a dăruit doi copii. Artistul a mărturisit că această despărțire a făcut mult bine relației lor, mai ales pentru copii. Cu toate astea, Cornel Ilie a dezvăluit că Cezar și Zara, nu știu momentan, că părinții lor s-au despărțit. Invitat în podcastul „Părinți CuMinți' , solistul a vorbit despre rolul său de tată.

„Copiilor nu le-am vorbit despre divorț. Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie sa plec prin țară… Dar ne vedem cat se poate de des…

Sunt convins că atunci când o sa apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum… Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă',  a spus Cornel Ilie.

Cornel Ilie: „O să știu exact ce să le spun pentru momentul respectiv”

Cornel Ilie și fosta lui soție, Eliza, au o relație apropiată, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Artistul a mai spus că este pregătit pentru discuția pe care o va avea în viitor cu Cezar și Zara, când va trebui să le spună că el și mama lor au divorțat.

'În momentul în care o să mă întrebe, o să știu exact ce să le spun pentru momentul respectiv, pentru punctul emoțional în care se află.Nu prea îmi fac mari emoții pentru discuția aceasta, pentru că, până la urmă, va fi un moment firesc', a mai adăugat solistul.

Cornel Ilie este foarte mândru de copiii lui și susține că rolul de tată este unul plin de inspirație și creativitate. „Copilul te învață să fii părinte, ne dau toate semnalele, dacă suntem atenți la ei. Tot ce am învățat eu despre copilul meu și despre mine a fost fiind atent, să-l învăț, să-l cunosc… Toate sunt în tine, vin natural', a mai spus Cornel Ilie.

Cornel Ilie se consideră un tată relaxat

Cornel Ilie reușește să fie un tată relaxat și creativ cu cei doi copii ai săi. Artistul adoră să petreacă timpul alături de Cezar și Zara, iar atunci când sunt împreună, solistul devine partenerul de joacă al micuților. Cântărețul a mai spus că cei mici sunt pasionati de muzică și vor să le calce pe urme părinților.

Îmi place sa mă duc spre mintea lor, mă ajută și pe mine să fiu mai creativ; sunt fascinat să redescopăr lucruri, obiecte, prin ochii copiilor. Împreună cu ei am transformat 3 minute banale la o spălătorie auto într-o aventură fantastică, cu nave spațiale..(…)Nu știu dacă au talent încă. Știu că le place, vor sa facă ce fac mami si tati. Amândoi sunt fascinați de zona asta artistica. Cu siguranță amândoi au niște direcții, niște aptitudini, au o atracție spre zona artistică și încep să simt că au și emoția necesară, dar îi las sa aleagă ei, să se ducă încotro vor„, mai spune acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton