Cornel de la Insula Iubirii are 4 copii cu fosta soție și unul cu Iustina, dar își dorește 7: "Păi, pentru ce trăiesc pe pământul ăsta?"

 Dumba Gabriela
.

Cornel de la Insula Iubirii este foarte fericit că va fi tată pentru a cincea oară și a primit cu mare bucurie vestea că Iustina este gravidă, chiar când se aflau în Thailanda și erau, teoretic, despărțiți. Au decis să mai dea o șansă relației lor și ajunși în România s-au căsătorit. Cornel spune că își mai dorește copii și a dezvăluit ce au în comun toți cei 5 copii ai lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel și Iustina au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. S-au înscris în emisiune când aveau deja nunta planificată, acolo s-au despărțit, însă au decis să plece împreună din Thailanda, mai ales că Iustina a aflat în ultima seară la Insula Iubirii că este însărcinată.

4956449564

Cornel de la Insula iubirii și-ar mai dori încă doi copii cu Iustina

Cornel și Iustina de la Insula iubirii sunt în culmea fericirii! Fosta concurentă din reality-show-ul de la Antena 1 va naște în curând o fetiță pe nume Ivana Nectaria, al cincilea copil pentru Cornel. Toți au în comun un prenume care începe cu litera „N”.

„Așa cum știe lumea, eu mai am copii, acesta e al cincilea și dacă mă ajută Dumnezeu vreau să mai fac minimum doi. Păi pentru ce trăiesc pe pământul ăsta? Vreau să fac copii, să-i cresc, să-i educ, atâta tot. Iustina cred că o să fie o mamă de nota zece. N-am nici cel mai mic dubiu în privința asta. O cunosc prea bine și știu ce fel de femeie e', a declarat Cornel de la Insula iubirii pentru fanatik.ro.

Întrebat cum crede că se vor înțelege cei patru copii cu surioara care va veni pe lume în luna noiembrie, Cornel a fost sincer: „Eu cred că se vor înțelege foarte bine. Sunt bucuroși, evident. Copiii meu n-au treabă cu chestia asta, se bucură de surioară'.

Cornel a explicat și cum a ales numele Ivana Nectaria pentru fetița din burtica Iustinei. „Bunicul meu, am un bunic, Ioan, iar Ivana provine din numele Ioan, iar al doilea nume am ales Nectaria, pentru că e un nume de sfânt, iar toți copiii mei au câte un nume care începe cu N', a precizat fostul concurent de la Insula Iubirii.

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos: s-au sărutat, iar videoclipul a apărut pe Tik Tok

Citește și: Cine este Didi-Ionuț Cojocariu, câștigătorul Festivalului Mamaia Folclor 2024: „Soția este cel mai mare susținător, dar și cel mai mare critic al meu'. Este economist de profesie, dar pasiunea lui este muzica / EXCLUSIV

Cum i-a schimbat pe Iustina și Cornel experiența Insula Iubirii

Cornel de la Insula Iubirii a declarat că ar fi rămas oricum cu Iustina, chiar dacă nu era însărcinată. A realizat că o iubește și ar fi iertat-o pentru tot ce a făcut în Thailanda.

„Eu acolo m-am dus să mă testez, așa cum am spus și în emisiune. Am vrut să văd dacă pot să mă abțin de la ce eram înainte, știi? Și, după cum s-a văzut, m-am vindecat, sunt foarte bine și ăsta e primul meu mare câștig. Iar al doilea lucru pentru care am mers a fost să ne testăm, practic, iubirea, dacă chiar e totul așa frumos, pentru că noi trăiam o poveste de dragoste atât de incredibilă încât nici noi nu credeam că e atât de frumoasă. Ni se părea că poate visăm noi, știi? Ne-a confirmat ceea ce știam noi deja. Ne-am distrat, am făcut ce am făcut și chiar am ieșit împliniți, convinși de ceea ce suntem noi. 

Asta că a rămas ea însărcinată, nici nu se pune problema. Noi eram sigur că vom ieși împreună. Asta cu însărcinatul a fost după ce s-a dat tot. Noi nu aveam dubii că nu suntem împăcați sau că suntem certați. Ceea ce am făcut noi acolo nu a fost încât să ne despărțim. Au fost chestii de moment la care reacționezi ca bărbat, ca femeie, te superi. Dar dacă stai și discuți la rece toate lucrurile îți dai seama că nu a fost ceva peste care nu putem trece', a adăugat Cornel de la Insula Iubirii.

Cornel de la Insula iubirii a mai spus că se bucură că impactul participării lor a fost unul pozitiv.

„Noi n-avem planuri, ne bucurăm de ce avem, de ce suntem. Vrem doar să ne iubim și să fim fericiți. La mine nu s-a schimbat mare lucru, tot la șase dimineața mă trezesc, merg la șantier. La Iustina e mai mare schimbare cu internetul și cu astea, dar la mine, normalul din mine nu-l poate scoate nimeni. Tot aceleași lucruri le fac', a încheiat Cornel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton