Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. "Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad"

 Dumba Gabriela
.

Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte când avea 25 de ani, iar cea care a făcut dezvăluirile șocante a fost chiar Iustina, tânăra care i-a devenit soție între timp. Concurentul de la Insula Iubirii s-a aflat chiar în postura de a fi deconectat de la aparate, dar și-a revenit printr-o minune și viața lui s-a schimbat total de atunci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cornel are 38 de ani și a cunoscut-o pe Iustina pe când era căsătorit cu fosta soție. Ea are 26 de ani, astfel că între ei este o diferență de vârstă de 12 ani. Din fericire pentru ei, cuplul lor a rezistat tentațiilor de pe Insula Iubirii pentru că în iunie anul acesta s-au căsătorit.

423195287_18378347308076681_4556873039052717834_n423195287_18378347308076681_4556873039052717834_n

Cornel de la Insula iubirii a fost la un pas de moarte, într-un grav accident de mașină

Când avea vârsta de 25 de ani, Cornel de la Insula Iubirii a trecut printr-un grav accident de mașină. Se afla într-un autoturism, pe bancheta din spate și a fost aruncat prin parbriz. A rămas paralizat în urma incidentului rutier, iar partenera lui a explicat că a trebuit ca sângele lui să fie schimbat de 3 ori. Doctorii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

„Când avea 25 de ani a avut un accident mortal, el era pe bancheta din spate și a sărit prin geam și ăia doi din față nu au avut nimic. El cam tot a fost construit, i-au schimbat sângele de 3 ori în el, pielea. A trebuit cică să semneze maică-sa pentru el, ca să-l scoată de la aparate, și n-a vrut, a zis să-l mai lase. El vorbește mereu despre Dumnezeu, el nu pare un om credincios.

Când îmi vorbește de Dumnezeu, efectiv plânge și el zice că a fost și în Rai, și în Iad și că mereu când se gândește la Dumnezeu îi vine să se ducă acolo, pentru că a zis că e un loc mai frumos pe care l-a văzut lângă Dumnezeu nu a văzut niciodată pe pământul ăsta', a povestit Iustina Loghin, soția lui Cornel.

Citește și: Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte de operațiile estetice. Ce intervenții estetice și-a făcut partenera lui Cornel Luchian

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii s-au despărțit, după 10 ani de căsnicie? Videoclipul care le-a dat de gândit fanilor: „Ce rost mai are să ne uităm, asta înseamnă că…’

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Citește și: Cine este Dorian Ungureanu, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat pentru Loredana și locuiește în Bali

Cornel Luchian de la Insula Iubirii, acuzat că și-a bătut fosta soție și tatăl

Încă din prima ediție a emisiunii, Cornel și Iustina au povestit despre relația lor, iar printre altele, el a dezvăluit și faptul că a fost însurat vreme de 12 ani. Mai mult, are și patru copii din relația anterioară.

Primii trei copii s-au născut în Italia, al patrulea în România. Își iubește copiii, asta nu pot nega, dar fostei îi făcea de toate! Are manie să joace la jocuri de noroc, a pierdut mulți bani. Cornel o bătea golănește fosta lui soție! În familia lor așa se obișnuia! Are accese de furie, sunt motivate medical din cauza leziunilor pe care le are la creier.

Când este obosit psihic, devine foarte agresiv! Când juca la jocuri, fosta soție afla mereu. Sigur mai joacă și-n prezent! Cornel și-a bătut și propriul tată! Într-adevăr, și tatăl lui era agresiv… Dar dacă nu era mama copiilor lui să se bage între ei, nu ieșea bine! Poate ajunge la violență extremă! Vă spun sincer, mă doare ce vă spun. Cornel a mai avut amante, Iustina este ultima dintre ele. Eu știu că și Iustina e ca el, de același calapod ca el. Eu m-am informat despre ea, diplomele Iustinei de la facultate sunt cumpărate’, a declarat o sursă din anturajul lor pentru cancan.ro.

Cornel Luchian nu a ezitat și a răspuns acestor acuzații, explicând că se aștepta să se spună lucruri mult mai grave despre el.

Mă așteptam la lucruri mai grave de la această sursă, pentru că și fosta mea soție, Ada, are niște apucături. La mine în familie, fosta mea n-a lucrat niciodată. Tot ce am eu, case și tot, am, pentru că am construit eu cu mâinile mele! Eu și la ora actuală întrețin toată familia! Copiii mei stau în casa mea, nu este vorba despre pensie alimentară, eu le dau mereu tot ce au nevoie. Îi susțin în tot! Niciodată nu le-a lipsit nimic. Soția mea nu a produs niciodată bani! Ei tot ce au, au pentru că le dau eu’, declară Cornel de la Insula Iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton