Cornel de la Insula Iubirii dezvăluie ce se întâmplă în spatele camerei de filmat: "Înțelegeți că noi acolo am văzut 10% din imagini. Tot ce era nașpa și dificil, ca să ne distrugă pe noi"

 Dumba Gabriela
.

Cornel de la Insula Iubirii susține că fanii emisiunii au fost manipulați cu imagini special alese, așa încât el să fie pus într-o lumină greșită. Concurentul care a venit în Thailanda cu Iustina, tânăra care îi era logodnică în momentul acela, a căzut în mrejele mai multor ispite, dar susține că totul a fost un scenariu creat special în dezavantajul lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În ultima ediție Insula Iubirii, Iustina și Cornel Luchian s-au despărțit, după ce el a bifat mai multe atingeri tandre cu ispitele. Deși aveau nunta planificată în timpul filmărilor, Cornel nu a ținut cont de nimic și și-a dat frâu liber instinctelor. Acesta susține, însă, că a fost doar o înscenare.

bgukbguk

Cornel de la Insula Iubirii se apără, după ce Iustina i-a returnat inelul de logodnă

Cornel Luchian a venit la Insula Iubirii alături de Iustina, logodnica lui, cu care avea nunta planificată pentru data de 9 iunie. Acțiunile lui însă i-au lăsat un gust amar acesteia, mai ales că apropierile cu mai multe dintre ispite au depășit limita amiciției.

„Băi, imaginile nu le-am văzut toate. Înțelegeți că noi acolo am văzut 10% din imagini. Tot ce era nașpa și dificil, ca să ne distrugă pe noi, în rest nu am văzut nimic. V-am zis, sunt multe chestii noi. Gândiți-vă că eu nu am văzut niciun lucru bun din partea Iustinei cât am stat pe insulă.

Să îmi arate la bonfire, sau să îmi spună ceva… uite Iustina a făcut ceva bun. Nimic, înțelegeți? Deci deja e jalnic asta. Și ea invers la fel. Nu vă așteptați că acolo mergi și îți arată: vai, uite iubita ta strigă după tine că te iubește. Nu îți arată așa ceva. Acolo ești la test frate. Te testezi. Adică te fac cu capul pur și simplu. Nu mergi să fie simplu', a detaliat Cornel în mediul online.

După ce Iustina a luat o decizie radicală, trimiţându-i inelul de logodnă, prin intermediul unui mesager inedit, mai exact o dronă, Cornel nu a rămas fără replică, la bonfire-ul care a urmat şi unde a auzit cuvinte grele de la partenera sa.

„În seara asta a şters şi ultimele sentimente pe care le mai aveam. Să se gândească bine la ce a făcut până acum, că a făcut un dezastru de care nu e conştientă. Îmi doresc doar atât: ca ea să se trezească din ceea ce face şi ştiu un singur lucru: voi pleca singur de aici, indiferent de situaţie!', au fost declaraţiile lui Cornel la testimonial.

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine: „Așa prințesă nu mai găsești. Să facă infarct’

Citește și: Andrei Rotaru și Diandra, ceartă aprinsă la Insula Iubirii: „Mi-a lăsat un gust amar și greu de digerat reacția lui…’. Ce i-a căzut din buzunar concurentului indică stadiul relației cu ispita

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală’ / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt, între el și ispita Maria

După ce Iustina s-a despărțit de el și i-a trimis inelul de logodnă, Cornel Luchian a plâns mult și a explicat că nu a făcut nimic greșit. A spus aceste lucruri în fața telespectatorilor, pe micile ecrane, chiar dacă gesturile lui au fost văzute de toată lumea și unele apropieri erau foarte intime cu ispitele Maria, Loredana și Lala.

Nu i-am făcut nimic Mariei, dă-o în asta al meu de nebună că dacă voiam să îi fac, îi făceam. A venit la mine în cameră de 3 ori să dea „noroc„ cu mine și de 3 ori am refuzat-o și a plecat din cameră. Sper să dea lucrurile astea, dar despre ce vorbim, hai să fim serioși’, a povestit Cornel, într-un live pe TikTok.

Cornel a tot încercat „să fugă’ de Maria, chiar dacă la început petrecea tot timpul cu ea. Mai apoi, și-a focusat atenția și pe alte ispite, precum Loredana și Lala, ceea ce a deranjat-o pe Maria. „În primul rând, nu cred că o să mai merg niciodată la date cu el. Practic asta a fost șansa mea să ies cu el la un date’, le-a spus Maria celorlalte ispite feminine. 

La rândul ei, Lala a făcut dezvăluiri neașteptate despre atingerile lui Cornel și discuțiile pe care le-au avut atunci când erau în piscină, fără să fie auziți. „La noi au fost doar chestii sexuale. Cornel, către mine și către tine, a avut doar chestii sexuale. Cu mine a avut o singură conversație în care mi a zis: N-am avut nicio conexiune cu nimeni, câtă conexiune am eu cu el în cinci minute’, a comentat și ispita Larisa despre Cornel.

Cine sunt Iustina și Cornel de la Insula iubirii

Iustina (26 de ani), agent imobiliar și Cornel (38 de ani), antreprenor, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de un an și două luni, trăită la foc intens. Iar testul Insulei se anunţă şi mai intens, întrucât au planuri mari la revenirea în ţară: au nunta deja programată, ba chiar și rochia de mireasă achiziţionată.

Înainte ȋnsă de a face pasul cel mare, spun că au nevoie de adevărul pe care doar Insula poate să îl ofere. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a și dat motive ca să fie așa.

„Apreciez la Cornel bunătatea lui, comportamentul lui față de mine, pot să spun că și faptul că-mi face cadouri mereu, cum ar fi bijuteriile… Pot să zic de operații, da? Păi, astea sunt cadouri mari, până la urmă. Cum ar fi, rinoplastie, implanturi mamare…

Cred că și-a dorit lângă el o femeie care să arate bine, așa, cum îi place lui. Cred că și-a dat și el seama că am nevoie de niște îmbunătățiri’, a zis Iustina Loghin la Insula Iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton