Cornel Palade a fost dependent de jocurile de noroc: "Pierdusem toți banii, dar într-o zi m-a luminat Dumnezeu... "

 Dumitrache Laura
.

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. De mai bine de trei decenii formează o echipă cu Romică Țociu și împreună aduc multă bucurie în casa românilor. Recent, Cornel Palade a dezvăluit că a fost dependent de jocurile de noroc, dar într-o zi viața i s-a schimbat radical.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cornel Palade este un nume important în lumea artie și divertismentului din România. În vârstă de 70 de ani, actorul are o carieră de succes și formează o echipă minunată alături de Romică Țociu. Cei doi urcă pe scenă și îi bucură pe români cu talentul lor actoricesc.

Cornel Palade la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (2)Cornel Palade la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (2)

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cornel Palade a vorbit despre dependența de jocurile de noroc, dar și cum a reușit să depășească acea perioadă. De asemenea, actorul a dezvăluit ce înseamnă pentru Romică Țociu.

Citește și: Ce pensie are Cornel Palade, după zeci de ani de muncă. Actorul încasează o sumă modică de la stat: „Nu mă plâng, poate e mică, dar…'

Citește și:Cornel Palade a rămas fără proiecte TV, după emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cum se descurcă artistul cu pensia: „Trăiesc ca o plantă”

Citește și:Pepe și Raluca Pastramă, împreună în prima zi de școală a fiicei, dar nu s-au fotografiat împreună. Raluca a purtat o rochie foarte scurtă

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă este dirigintă la clasa a X-a: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții și multă bucurie”

Cornel Palade a fost dependent de jocurile de noroc

Cornel Palade se numără printre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară. De mai bine de trei decenii formează o echipă cu Romică Țociu, iar împreună îi bucură pe români. Prima ediția a noului sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai' l-a avut ca invitat pe Cornel Palade, care a vorbit despre cariera sa, dar și despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții. Cornel Palade a dezvăluit că a fost dependent de jocurile de noroc, ba chiar pierduse toti banii, dar într-o zi, viața i s-a schimbat radical. Întrebat câți bani a pierdut la păcănele, actorul a răspuns.  Nu i-am socotit niciodată. La mine contează banii care sunt în buzunar, nu socotesc niciodată banii pe care trebuie să îi primesc, nici pe cei care au plecat de la mine… Mizez pe ceea ce am în buzunar. Sigur, am fost un mare consumator de păcănele, dar într-o zi m-a luminat Dumnezeu…'.

Cornel Palade: „Pierdusem toți banii….”

Cornel Palade și-a adus aminte de ziua în care divinitatea l-a surprins și i-a schimbat complet viața. Actorul a povestit că într-o zi a pierdut toți banii la jocurile de noroc, iar după ce s-a rugat la Dumnezeu să îl salveze de acestă dependență, viața lui a cunoscut o transformare profundă.

Ieșeam într-o seară de la pacanele, piedusem toți banii, eram supărat. Nu aveam foarte mulți, nu aveam Bingo pe vremea aia, abia venisem în București. Și am început să mă cert… M-am așezat pe un morcov de beton, de e pus pe marginea trotuarului,  stăteam și vorbeam cu mine. Și vorbeam cu Dumnezeu, . Țin minte că am și plâns. M-am rugat. Și s-a întâmplat un lucru extraordinar. (…) Am văzut că vine înspre mine un râu de lumina … Ieșeau oamenii de la Înviere, cu lumânările, luaseră lumina de la Dumnezeu și veneau spre mine. Din acel moment viața mea s-a schimbat total. A fost extraordinar', a povestit Cornel Palade la 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Ce reprezintă Romică Țociu în viața lui Cornel Palade

Îndrăgitul actorul a vorbit și despre colegul și prietenul Romică Țociu. Cei doi sunt parteneri de scenă, dar și prieteni foarte buni, de 30 de ani. Cornel Palade a dezvăluit că este foarte norocos pentru că l-a cunoscut pe Romică Țociu.

„Romică Țociu este jumătatea cealaltă de care aveam nevoie, a venit să echilibreze, să-mi tulbure liniștea și echilibrul și să mă îndrepte spre un trend ascendent de înțelegere a lumii. Pentru mine, Romică Țociu este crucea mea pe care o port cu drag și cu bucurii și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o. Alături de el am înțeles mult mai multe lucruri din viața care ne înconjoară și poate întâlnirea cu el m-a apropiat mai mult de Dumnezeu decât aș fi crezut eu că o pot face singur”, a mai spus Cornel Palade.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton