Cornel Palade a rămas fără proiecte TV, după emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cum se descurcă artistul cu pensia: "Trăiesc ca o plantă"

 Dumitrache Laura
.

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară. De la finalul anului trecut, partenerul de scenă a lui Romică Țociu nu a mai prins niciun proiect TV. Recent, Cornel Palade a dezvăluit cum se descurcă cu pensia sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Ani buni, Cornel Palade și Romică Țociu au încântat românii cu talentul său,dar în ultima vreme, lucrurile s-au schimbat. Ultima apariție a actorului a fost în emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici'

CORNEL PALADE PORIETECORNEL PALADE PORIETE

De la finalul anului trecut, Cornel Palade nu a mai avut niciun proiect TV. Chiar și așa, actorul s-a resemnat și a dezvăluit că nu este afectat de acest lucru. Actorul se descurcă cu pensia sa și stă acasă, alături de familie.

Citește și: Romică Țociu, despre prietenia de 33 de ani cu actorul Cornel Palade: „Despărțirea de el nu poate fi decât o glumă”

Citește și:Romică Țociu și Cornel Palade rememorează perioada de glorie a lui Dan Spătaru. Ce pățeau pe scenă: „Noi intram după el, mai bine te împușcai'

Citește și:Andreea Bălan va cânta la botezul fiicei Andreei Antonescu. Ce moment pregătesc împreună: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă, astfel încât…'

Citește și:Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea”, în fața soțului ei. Reacția neașteptată a lui Alex Ashraf: „Băi, ai…”

Cum se descurcă Cornel Palade după ce a rămas fără proiecte TV

Cornel Palade este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați actori din România. Ani de zile a urcat pe scenă alături de Romică Țociu și au încântat publicul cu talentul lor. De la o perioadă, Cornel Palade nu mai are proiecte TV, iar acum a dezvăluit cât de afectat este de acest lucru. Spre surprinderea multora, actorul s-a resemnat cu situația și nu suferă din acest motiv.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte', a declarat Cornel Palade pentru Click!

Fiica lui Cornel Palade s-a mutat în Londra

Ada, fiica lui Cornel Palade s-a mutat în Londra, în perioada de pandemie, pentru o viață mai bună. Fiica actorului și-a dorit foarte mult să se dezvolte pe plan profesional și a decis să părăsească țara natală. Acest lucru l-a îndurerat pe Cornel Palade, dar a dezvăluit că este foarte mândru de fata lui.

Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului',  a mai spus actorul.

Câți bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru o scenetă

Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai sudate cupluri de comedianți din România. Cei doi și-au petrecut jumătate din viață, împreună, pe scenă sau în cadrul spectacolelor de umor.

Cornel Palade și Romică Țociu s-au întâlnit la un spectacol satiric de umor, la Galați, în 1989, iar de atunci au devenit o echipă pe scenă. Tociu a povestit într-un interviu că nu s-a certat niciodată cu prietenul său, iar suma pe care o cer la un eveniment este de 3.000 de euro pe oră de scenetă în duo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton