"Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puștoaice gonflabile...". Cornel Palade a vrut să-și lase familia pentru o tânără de 27 de ani

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că, pe când avea 60 de ani, Cornel Palade a vrut să-și lase familia de dragul unei tinere în vârstă de 27 de ani. Asta se întâmpla în 2013, acum 10 ani, iar actorul, după spusele soției sale, era gata să se mute alături de cea de care se îndrăgostise. Iată ce a povestit soția lui Cornel Palade despre acel moment cumplit din căsnicia lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cornel Palade a fost văzut întotdeauna ca un soț și un tată dedicat, însă, după câte se pare, actorul a avut și el momentele sale de derapaj. Avea 60 de ani când a luat decizia de a-și părăsi soția pentru a se muta alături de o tânără care avea, la vremea respectivă, vârsta fiicei sale. Cornel și Iuliana Palade au împreună o fiică extrem de talentată, pe Ada, în vârstă de 34 de ani – fanii Te cunosc de undeva au văzut-o performând alături de tatăl ei -, care a călcat pe urmele tatălui ei tatălui său, fiind actriță, cântăreață, dar și pasionată de gastronomie. În cele din urmă, spre norocul actorului, soția lui i-a mai dat o șansă…

272301528_2610144769129377_2153623746219202175_n272301528_2610144769129377_2153623746219202175_n

Cornel Palade a vrut să-și lase familia pentru o tânără de 27 de ani

Cornel Palade avea nu doar o carieră longevivă, ci și un mariaj pe măsură – de aproape 30 de ani – în momentul în care s-a îndrăgostit de o femeie care i-ar fi putut fi fiică și a luat decizia de a-și părăsi soția. Diferența dintre el și cea de care se îndrăgostise era de 33 de ani, însă asta nu l-a împiedicat pe comediant să se îndrăgostească nebunește. Mai mult, Cornel Palade a intenționat, la vremea respectivă, să se mute cu domnișoara care îi căzuse cu tronc.

Citește și: Ce pensie are Cornel Palade, după zeci de ani de muncă. Actorul încasează o sumă modică de la stat: „Nu mă plâng, poate e mică, dar…'

Citește și: Romică Țociu, despre prietenia de 33 de ani cu actorul Cornel Palade: „Despărțirea de el nu poate fi decât o glumă’

Citește și:Romică Țociu și Cornel Palade rememorează perioada de glorie a lui Dan Spătaru. Ce pățeau pe scenă: „Noi intram după el, mai bine te împușcai

Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul.

Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească. Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. 

Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta', declara Iuliana Palade în anul 2013, pentru „Poveştiri de noapte”.

Soția i-a mai dat o șansă lui Cornel Palade

Deși suferea cumplit din cauza relației extraconjugale pe care soțul ei o avea cu o tânără care i-ar fi putut fi fiică, Iuliana Palade a decis, la finalul anului 2013, să-i mai dea soțului ei o șansă. Asta le-a salvat mariajul, pentru că, în vara următoare, ea a început să-l însoțească pe actor la spectacole, iar asta i-a ajutat să-și repună căsnicia pe roate. Cu toate că, în cei 27 de ani de căsnicie care se adunaseră până atunci, Cornel Palade și-a înșelat soția, cu 10 ani mai tânără, și în alte ocazii, după cum chiar ea a recunoscut…

El, în schimb, și-a ascuns trădarea, răspunzând în glumă la întrebarea dacă și-a înșelat soția.

„Foarte bine, înseamnă că sunt băiat adevărat. Ar trebui să recunosc? Nu ştiu… Nu e adevărat, mi-aş dori să am, e la modă acum. Nu ştiu de ce spune asta, întrebaţi-o pe ea. Nu am avut nicio discuţie”, a spus actorul la vremea respectivă.

Deși a fost decisă să renunțe la tot și să își vadă de viață, însă în ultima clipă, Iuliana a decis să îi mai dea o șansă bărbatului tatălui fiicei sale.

Am discutat problema la rece. Nu e un capăt de ţară, aşa că am decis să nu divorţăm', a dezvăluit, la vremea respectivă, Iuliana Palade.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton