Cornel Palade recunoaște că a jucat la păcănele: „Am avut un viciu. Mai dau câte o gheară din când în când, dar...”. Cum s-a apucat și cum s-a lăsat de jocurile de noroc

 Tudorache Simona
.

Cornel Palade a recunoscut că în trecut obișnuia să joace la păcănele, dar a reușit să depășească acest viciu. Actorul nu a acumulat, însă, datorii și nu a rămas restant la nimeni cu o sumă de bani. Cornel Palade mărturisește că la 50 de ani a reglat niște lucruri, iar acum, la 71 de ani, e împăcat cu tot ce trăiește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Actorul are o fiică, pe Ada, care a fost de asemenea cucerită de scenă și și-a urmat tatăl în această profesie, dar care de câțiva ani locuiește în Marea Britanie și încearcă să își construiască acolo viața la care visează.

cornel-palade-78cornel-palade-78

Cornel Palade recunoaște că a jucat la păcănele

Cornel Palade a avut momente când a jucat la păcănele, dar nu s-a lăsat niciodată dus de val, când începea să piardă se îndepărta. „Eu am acum, de ce mă întrebi, am 71, am intrat în 72. La mine nu există niciun prag psihologic. La 50 a fost așa, am reglat niște lucuri și am mers mai departe. Da, am avut un viciu, păcănele. Mai dau câte o gheară din când în când, dar mă oftic când pierd și plec. Cum m-am apucat? Te duci, bei ceva și vrei și tu. Sau vrei să faci rost de bani și nu faci.

Mintea m-a oprit să nu mă duc la vale. Dar eu nu mi-am vândut familia, casa, să rămân dator. Restul viciilor le-am păstrat pe toate', a mărturisit Cornel Palade, la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Teo Trandafir, motivul real pentru care nu a fost la nunta lui Bursucu: „A fost o alegere grea. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Mirela Retegan, dezvăluiri surprinzătoare din viața amoroasă: „Eu am avut fix bărbații pe care mi i-am dorit'. Fondatoarea Zurli s-a despărțit de tatăl fiicei ei acum 18 ani

Citește și: Andreea Ibacka a vrut să prezinte Bravo, ai stil!. Ce s-a întâmplat după casting a dezamăgit-o: „Pe surse, am aflat că aveam șanse reale”

Citește și: La 7 ani, fiica Andreei Tonciu adoră să meargă la salon, să se machieze și să poarte unghii false: „Mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să fie ca mine”

Citește și: Ilinca Vandici reacționează după anunțul divorțului lui CRBL: „Vorbesc din proprie experiență, e super greu să o iei cumva de la capăt, mai ales că e și un copil la mijloc. Dacă unul face…”

Cornel Palade are o fiică, pe Ada, care a decis să se realizeze la Londra

Actorul are o fiică, pe Ada, care încearcă să își contruiască o carieră în Anglia. În urmă cu câțiva ani, Cornel Palade a urcat alături de fiica sa pe scena de la Te cunosc de undeva. Eu o întreb dacă e bine, ea spune că e bine… cum intru în detalii, cum îmi spune să o las în pace, că iar încep cu lecțiile mele. Eu i-am spus unde greșesc și să nu repede și ea greșelile mele, dar mi-a spus să o las să aibă și ea greșelile ei', a spus actorul la Antena Stars.

„Nu avem o relație Domnule, faci ce spun eu”, nu. Fiecare e liber să facă cum vrea și ce vrea, cum vrea să gândească. Este majoră și primește libertate totală! Toată lumea are voie să zboare!', a adăugat Cornel Palade.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton