Cornel Păsat, despre începutul relației cu soția lui, Bianca, acum 18 ani: "Eram în fiecare zi în vacanță". Cum s-a schimbat viața de cuplu de când sunt părinți

 Dumba Gabriela
.

Cornel Păsat, fondatorul trupei Flamingo Boys, a vorbit despre începutul relației sale cu Bianca, femeia care îi este alături de 18 ani. Cornel Păsat spune că totul era numai lapte și miere între ei, în 2006, când pasiunea lor pentru dans i-a adus împreună. Viața le era o vacanță continuă, erau mereu împreună, însă mai târziu, când pe lume a venit fiul lor, lucrurile s-au schimbat între ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Păsat și soția lui sunt împreună de 20 de ani și au împreună un fiu, pe Dryas, care a încununat iubirea dintre ei. Băiatul a venit pe lume în 2018 și a adus schimbări mari în familia lor, însă le-a făcut viața și mai frumoasă, chiar dacă adaptarea nu a fost deloc ușoară.

69849323_10156485892447045_8473360276119355392_n69849323_10156485892447045_8473360276119355392_n

Cum s-a schimbat viața de cuplu pentru Bianca și Cornel Păsat de când au devenit părinți

Deși și-au promis la începutul relației că viața lor nu se va schimba prea mult după venirea pe lume a copilului, Bianca și Cornel Păsat petrec cea mai mare parte a timpului alături de băiatul lor.

Cornel Păsat își aduce aminte cu drag de perioada în care îi făcea curte Biancăi, iar în 2006, pe când erau doar prieteni încă, i-a făcut o surpriză și au plecat într-o escapadă în Veneția.

„De când am început colaborarea, pentru că mai întâi am început să colaborăm și mai apoi relația, eram, practic, în fiecare zi în vacanță, pentru că mereu mergeam în țară cu spectacole, cu activități distractive, dar prima vacanța de care îmi aduc eu aminte ar fi în Veneția, în 2006, de două zile (…) Tocmai fusese ziua mea, ea era acolo cu un contract și lucra acolo și i-am făcut o vizită surpriză de ziua mea și era foarte aproape de Veneția și am luat-o într-o vacanță', a spus Cornel Păsat la Star Matinal e pe val, de la Antena Stars.

ornel Păsat spune că a fost surprins să vadă, că deși are o vârstă fragedă, Dryas este disciplinat atunci când vine vorba de alimentație.

„S-a schimbat mult viața de cuplu. Au existat promisiuni că nu va dormi cu noi, dar este parte din viața noastră non-stop, doarme cu noi, se trezește cu noi, beneficiază de atenție non-stop și cred că spune de 1000 de ori pe zi „Mami', a mai spus Cornel Păsat.

Citește și: Catinca Roman, despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Acum e un război, dorința lui Marius de a deveni cunoscut'. Ce spune despre fostul iubit al vedetei, Cornel Păsat

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el’. Au fost iubiți timp de 7 ani

De ce s-a despărțit Cornel Păsat de Oana Roman

Oana Roman și Cornel Păsat, fondatorul trupei „Flamingo Boys’, au format un cuplu timp de 7 ani, iar despărțirea lor a avut loc în 2007. Deși au trecut aproape 17 ani de când s-a consumat povestea lor de dragoste, coregraful a dezvăluit acum defectele fostei partenere și motivele rupturii dintre ei.

Coregraful spune că a avut o chimie bună cu fosta lui parteneră, pentru că relația lor se baza pe respect și înțelegere. Recunoaște că Oana Roman e o fire rebelă și orgolioasă, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, temperament care i-a adus adesea de pierdut.

„Eu și Oana am avut o chimie bună. Relația noastră se baza în primul rând pe respect și înțelegere. Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei. Are o calitate pe care eu o consider mai degrabă defect. E extrem de sinceră.

Spune mereu adevărul necenzurat indiferent cât de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură. Dar dacă ești atent la ce spune, apreciezi adevărul, sinceritatea și ai calm, tact, deschidere pentru dialog, răbdare și maturitate poți evita conflicte și poti îmbunătăți calitatea vieții conjugale.

Dacă te contrezi si te pui cu ea cap în cap în momentul nepotrivit ies scântei și nu prea ai șanse de câștig. Mai bine o lași sa se liniștească și o abordezi când este calmă și dispusă la dialog.

Are suflet bun, dar e aprigă la mânie. Așa că trebuie să știi cum să o iei, să o anticipezi și să eviți conflicte. Decât o confruntare directă la nervi, mai bine o retragere și revenire la discuții pe un fond mult mai calm’, a spus coregraful potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton