Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, dar soția lui se opune: "Nu mă mai lasă, dar eu i-am zic că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, după ce a pierdut în fața lui Vladimir Drăghia. Cornel Păsat, liderul trupei Flamingo Boys și fostul partener al Oanei Roman, are planuri mari pentru anul care vine. Mai exact, coregraful se simte într-o formă extraordinară și vrea să-și măsoare forțele în ringul RFX. Soția lui Păsat însă se opune vehement.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Păsat, 47 de ani, a intrat în ring în 2023, dar soția sa, Bianca, nu vrea ca partenerul ei să se mai implice într-o astfel de activitate și anul viitor. Bianca Păsat nu își dorește ca liderul trupei Flamingo Boys să mai intre în ringul RFX, deși Cornel Păsat vrea să își ia revanșa.

În luna noiembrie, Cornel Păsat a pierdut în ring în fața lui Vladimir Drăghia. În timp ce Cornel Păsat se simte pregătit pentru o revenire spectaculoasă, soția lui încearcă să-l convingă să renunțe.

278179519-5564504040245422-1742542110484867047-n278179519-5564504040245422-1742542110484867047-n

Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, după ce a pierdut în fața lui Vladimir Drăghia

Cornel Păsat este hotărât să intre din nou în competiția RFX, pentru a demonstra publicului de ce este în stare, cu adevărat. Liderul trupei de striperi Flamigo Boys a pierdut lupta cu Vladimir Drăghia, ce s-a desfășurat în luna noiembrie, iar acum vrea să-și ia revanșa. Singura pe care mai trebuie să o covingă este soția sa Bianca, aceasta nefiind de acord cu inițiativa soțului ei, notează Spynews.

Citește și: Cum a debutat Sore în carieră și în ce relații a rămas cu foștii colegi de la Pariu cu viața și Lala Band: „M-am hotărât ca în 2024 să fac din nou pași spre actorie. Cea mai recentă revedere…’ / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan va sărbători Crăciunul acasă la soacra ei: „Vom merge la mama lui Iulian, la țară. De Revelion…’. Când împodobește vedeta bradul, în fiecare an / EXCLUSIV

„Există și un lucru pe care Bianca nu mă mai lasă să îl fac, nu mă mai lasă să intru din nou în RFX, dar eu am zis că o să câștig meciul cu ea de acasă și o să mă calific iarăși pentru RXF (…) În 2023 dacă primesc vreo provocare cică intru', a declarat Cornel Păsat, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

De ce Bianca Păsat nu își dorește ca soțul ei să intre în ring din nou

Soția lui Cornel Păsat, Bianca Păsat, are motive bune pentru care nu vrea ca soțul ei să intre în ring și să se expună pericolului. Aceasta a mărturisit că a fost extrem de stresată atunci când partenerul ei a luptat prima dată, de teamă ca nu cumva să pățească ceva rău.

„În 2024 nu are ce să caute în cușcă (…) Pentru mine, nivelul de stres a fost foarte mare, pentru că sunt genul de om căruia îi place să controleze lucrurile și acesta este genul de lucru pe care nu l-a putut controla, adică aș fi preferat eu să intru în cușcă să mă lupt, nu că nu aș fi avut încredere în el sau că nu ar fi făcut față. Doar că un free control e un free control și e foarte greu pentru mine, plus că îl iubesc. Nu îmi place să îl văd acolo pus în primejdie. E ok așa', a povestit Bianca Păsat.

Cornel Pasat, adevăratul motiv care a dus la despărțirea de Oana Roman

Oana Roman și Cornel Păsat au avut o relație timp de șapte ani, iar acesta consideră că a venit timpul ca adevărul să iasă la suprafață. Fostul stripper și iubit al Oanei Roman a insistat că despărțirea de vedetă nu s-a produs din cauza unei a treia persoane, sau a actualei soții, așa cum s-a zvonit. Pasat a subliniat că în relația cu Oana Roman ambii au greșit în egală măsură și de aceea s-au separat. Oana nu a vrut totuși să renunțe atât de ușor la el.

„Ce a fost între mine și Oana și de ce ne-am despărțit, ține strict de mine și de ea, nu de altcineva. Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine’

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton