Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: ”Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit un vis. Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului coregraf și dansator, Cornel Patrichi. Celebra fostă balerină trăiește, în prezent, în Italia, unde s-a mutat pentru a fi mai aproape de fiul ei și de nepoate, dar vine des și în România, la mormântul celui care i-a fost partener de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cornelia Patrichi locuiește în Italia, de cinci ani, alături de familia ei, dar nu poate să stea mult timp departe de România, așa că vine în țară destul de des. Protagonista noastră simte nevoia să se reculeagă la mormântul regretatului ei soț și spune că-i simte mereu prezența lângă ea.

425134_10150633112354329_619430728_n425134_10150633112354329_619430728_n

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi și-a făcut vacanța cu Elena Ioja, partenera lui Dem Rădulescu din BD în alertă: 'Din paradisul grecesc am ajuns în Elveția cu trenul roșu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-ar spune văduva lui Cornel Patrichi coregrafului dacă l-ar vedea: 'Când câștigi și ești în vârf, toți sunt…' Artistul ar fi împlinit 80 de ani pe 1 aprilie / EXCLUSIV

Citește și: Natalia Guberna povestește cum a ajuns prima oară, ca admiratoare, în casa regretatul Mihai Constantinescu: „Îmi plăcea foarte mult. A însemnat mult în viața mea”. Cum s-a împrietenit cu mama lui / EXCLUSIV

Citește și: Canotorul Florin Enache, medaliat cu aur la Paris, are o relație de 10 ani. Ce spune iubita lui despre programul lui încărcat: 'Ne respectăm deciziile și plăcerile' / EXCLUSIV

Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului coregraf și dansator, Cornel Patrichi

Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit un vis. Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului coregraf și dansator, Cornel Patrichi. Văduva regelui dansului este extrem de fericită.

'Sunt foate fericită că dorința mea s-a îndeplinit și că sala de la Teatrul Tănase va purta numele lui Cornel. Le mulțumesc deopotrivă și le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu', a declarat Cornelia Patrichi, pentru viva.ro.

Pe data de 26 septembrie, de la ora 14.00 va avea loc un eveniment oficial, când conducerea Teatrului Tănase va denumi oficial sala de balet cu numele regretatului Cornel Patrichi. Marina Almășan va fi moderatorul evenimentului la care vor lua parte: Cornelia Patrichi, Stela Enache, Sida Spătaru, Mihaela Zibileanu, George Enache și Petrișor Luca.

Cornelia Patrichi și-a petrecut vacanța alături de prietenele sale

Cornelia Patrichi s-a stabilit de câțiva ani buni în Italia, pentru a fi mai aproape de fiul ei, de nora sa și de fetițele acestora. Vacanța și-a petrecut-o cu bunele ei prietene.

'Vara aceasta am fost cu prietenii la Lago di Garda, la Rimini, și aici lângă mine, la Volterra', a declarat Cornelia Patrichi, pentru viva.ro.

'La Lago di Garda am vizitat-o pe Elena Verban, unde am petrecut câteva zile minunate, apoi cu Doinița și Brinki, prietenii mei, am fost la Rimini, Volterra, San Gimignano… A fost frumos, mai ales compania!', povestește Cornelia Patrichi.

Cornelia Patrichi: 'Nepoțelele mele cresc frumos…'

Celebra balerină are două nepoțele superbe de la fiul ei, Alexandru, care îi încântă sufletul. Ea regretă că regele dansului, Cornel Patrichi, s-a stins înainte să își cunoască nepoatele.

'Nepoțelele mele cresc frumos și mă bucur de ele cât de des pot. Sentimentul de bunică nu are preț!
Matilda are 6 ani, împlinește în decembrie, și Nina va împlini 2 ani',
a mai spus Cornelia Patrichi, văduva regretatului coregraf.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton