Îți aduci aminte de Cornelia, dansatoarea maneliștilor care făcea furori în anii 2000? Cum arată acum și cu ce se ocupă

 Calin Maria Bianca
.

Îți aduci aminte de Cornelia, dansatoarea maneliștilor care făcea furori în anii 2000? Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la începutul anilor 2000, Cornelia, românca poreclită „dansatoarea maneliștilor' era foarte populară și atrăgea toate privirile cu look-ul său atipic pentru vremea respectivă. Apărea în toate clipurile video ale cântăreților de manele de la acel moment, astfel că a intrat în atenția fanilor ani și ani de zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornelia, alias dansatoarea maneliștilor, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, astfel că de atunci și-a dorit discreție privind viața ei personală și intimă. Nu a mai făcut prea multe interviuri și nici nu și-a mai expus viața în fața curioșilor sau a fanilor. Prin urmare, mulți s-au întrebat ce mai face, cum mai arată, dar și cu ce se ocupă!

whatsapp-image-2023-11-15-at-15.33.47whatsapp-image-2023-11-15-at-15.33.47

Citește și: Îți mai aduci aminte de Nikita? Cum arată acum și cu ce se ocupă, după 15 ani în Spania: „Nu am fost la pușcărie, dar…”

Citește și: Îți mai aduci aminte de Angelica Rivera, din telenovela „Tequila cu suflet de femeie'? Cum arată la 53 de ani fosta Primă Doamnă a Mexicului

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Sofía Vergara și Joe Manganiello: „El își dorea foarte mult să aibă un copil, iar ea nu era interesată'. Au fost căsătoriți 7 ani

Citește și: Delia a șocat Internetul, iar! A purat o ținută cu cizme gigantice, din cauciuc și cagulă cu coarne: „Lumea zice că-s Satana. Îmi place să vă scormonesc…'

Îți aduci aminte de Cornelia, dansatoarea maneliștilor care făcea furori în anii 2000?

Deși nu a mai apărut pe micile ecrane, Cornelia este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește diferite momente alături de cei dragi. Are inclusiv cont de TikTok, unde publică diferite fotografii sau materiale în care apare alături de partenerul său de viață, în călătorii sau excursii. Chiar dacă s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, succesul ei nu a fost uitat, astfel că încă este apreciată de români, dovada fiind numărul mare de urmăritori pe Internet.

Deși au trecut mai bine de 20 de ani de când Cornelia cucerea pe toată lumea cu trupul său, mișcările senzuale, cât și prin look-ul extravagant pentru vremea aceea, se pare că și acum vârsta este doar un număr pentru ea. A reușit cu brio să sfideze timpul și și-a menținut silueta exact ca pe vremuri, însă când vine vorba despre look-ul ei din punct de vedere vestimentar, este cu totul și cu totul altul. Dacă în anii 2000, era îmbrăcată numai în rochii sclipitoare, mulate sau cu paiete, azi, la 53 de ani, optează pentru haine simple și închise la culoare.

Cornelia, reținută cu viața ei privată

Deși este activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Tiktok, Cornelia, alias dansatoarea maneliștilor, evită pe cât posibil întrebările de natură personală. Se afișează cu partenerul ei de viață, însă nu a discutat despre modul în care se întreține, cu ce se ocupă, dacă are vreo afacere, sau alte detalii de acest gen. Alege ca după succesul colosal pe plan profesional să își țină lucrurile intime departe de ochii curioșilor și a fanilor și să își trăiască viața fix așa cum își dorește.

Sursă foto: Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton