Cornelia și Lupu Rednic câștigă mii de euro și din reclame, dar nu acceptă orice propunere: "Nu avem studii medicale, așa că..."

 Dumba Gabriela
.

Cornelia și Lupu Rednic câștigă mii de euro și din reclame, nu doar din muzică, fiind solicitați, de numeroase firme din întreaga țară pentru a le promova produsele. Chiar dacă și-ar putea rotunji serios veniturile, Cornelia și Lupu Rednic refuză, totuși, multe dintre propunerile de colaborare și au explicat de ce.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cornelia și Lupu Rednic au apărut și în numeroase spoturi publicitate, colaborări care le-au băgat în cont mii de euro. Au făcut reclamă la produse alimentare, iar în prezent promovează un celebru lanț de magazine. Nu au renunțat, însă, la muzică și susțin numeroase concerte în țară și străinătate.

dupa-26-de-ani-de-casatorie-cu-lupu-cornelia-rednic-a-facut-anuntul-507508dupa-26-de-ani-de-casatorie-cu-lupu-cornelia-rednic-a-facut-anuntul-507508

Cu ce branduri refuză Cornelia și Lupu Rednic șă-și asocieze imaginea

Deși sunt ofertați cu mii de euro pentru spoturile publicitare, Cornelia și Lupu Rednic își selectează cu mare atenție contractele și refuză să-și asocieze imaginea cu anumite branduri.

'Acum facem reclamă la un celebru lanț de magazine, dar am mai fost în reclame, pentru o firmă de pateu, din Satu Mare, dar și la un celebru vin românesc. Facem doar la produse alimentare. Am refuzat să facem reclamă la alifii, la medicamente sau la ceaiuri, de tot felul, fiindcă nu știm despre ce este vorba, nu avem studii medicale, așa că nu le putem recomanda oamenilor.

Eu am o vorbă înțeleaptă: 'De ce să mă bag, dacă nu sunt scafandru?'. Păi, știți bancul: 'Dacă un scafandru s-ar arunca cu fața în apă și-ar sparge capul, căci ar cădea în barcă!', a declarat Lupu Rednic pentru impact.ro.

Lupu Rednic a mai făcut și o urare amuzantă are pentru prietenii săi: 'Să vă împiedicați numai de noroc, dar să nu călcați în el!''.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cornelia și Lupu Rednic: „Ne-am căsătorit de tineri. Eram săraci'

Citește și: Cum arată Cornelia Rednic după ce a slăbit 33 kg prin înfometare.Și-a schimbat look-ul

Citește și: Cum a slăbit Cornelia Rednic sănătos, după o dietă care era să-i distrugă viața

Lupu Rednic a locuit 11 ani cu socrii lui și aveau banii la comun

Lupu și Cornelia Rednic sunt căsătoriți de 30 de ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Când și-au unit destinele, artista avea 17 ani, iar Lupu, 23 de ani.

Puțini știu însă că, înainte de a ajunge la casa lor, cei doi au trăit nu mai puțin de 11 ani împreună cu părinții artistei.

„Până să ne mutăm în București, am locuit cu socrii mei. Oameni foarte de treabă, niciodată nu am fost separați, că sunt banii lor sau ai noștri, eram cu totul la comun. Când veneam acasă, de prin țară, obosiți, de la spectacole, găseam totul pus la punct, în ordine, soacra mea ne aștepta cu o ciorbiță caldă.

Trebuie să îi respecți pe părinții soției, soacra este ca a doua ta mamă, iar socrul este tot ca un tată, sunt ca părinții tăi.Cornelia seamănă foarte mult cu mama ei, i-a moștenit frumusețea și hărnicia, i-a moștenit gena bună. Socrii mei sunt oameni frumoși, de ispravă, încă tineri, pentru că nici noi nu suntem bătrâni’, a spusLupu Rednic într-un interviu.

De ce nu au copii Cornelia și Lupu Rednic

Atât Lupu (53), cât și soția sa, Cornelia Rednic (46), au avut o copilărie cu neajunsuri, iar acest lucru i-a determinat să muncească din greu. Goana după succes însă le-a ocupat tot timpul celor doi soți și nu le-a mai lăsat răgaz pentru familie. De aceea, spune Cornelia Rednic, au ales să amâne apariția unui copil în familia lor.

„Hai să lămurim odată pentru totdeauna! Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul sa-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei, a declarat Cornelia acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton