Cornelia Rednic a decis să devină soția lui Lupu Rednic în adolescență. Cum a reacționat mama artistei: "Nu am avut inel de logodnă. Erau alte vremuri"

 Tudorache Simona
.

Cornelia și Lupu Rednic sunt împreună pe scenă, dar și dincolo de ea. Artista a decis să se căsătorească cu cel alături de care păstrează ritmul și astăzi când avea doar 17 ani, în timp ce Lupu avea 23 de ani. Părinții au considerat că nu e momentul pentru un mariaj, dar cei doi au simțit că nu mai pot aștepta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Au făcut pasul, dar nu au regretat niciodată. Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu de 32 de ani și povestea lor continuă să curgă la fel de lin și fără turbulențe. Cu toate astea, solista nu a fost protagonista unui episod romantic atunci când a decis, în adolescență, că e vremea să își lege destinul de cel pe care îl adora. 

Cum și-a anunțat Cornelia Rednic părinții că se căsătorește

Mama a zis că nu e momentul. Fiind și singură la părinți și un copil bun, părinții mei avea cu totul alte visuri pentru mine. Își doreau să nu mă căsătoresc. Dacă te-ai căsătorit, asta presupunea griji, probleme, necazuri. Cam așa știa lumea că poate să fie o căsnicie. Să te căsătorești atât de tânără, fată de la oraș, era chiar o ciudățenie. Părinții mi-au zis să discutăm, să fim prieteni, ne întâlnim, mai stăm un pic, dar terminăm școala.

„Nu, Lupu vrea să se însoare. Gata, ne căsătorim! Dacă Lupu vrea să ne căsătorim, ne căsătorim.' Nu a trebuit să mă convingă. Am stabilit că ne căsătorim și gata, ne-am căsători', a povestit Cornelia Rednic, în podcastul Cu ai mei.

cornelia-rednic-11cornelia-rednic-11

Citește și: Delia Matache, cucerită de Victor Slav. Ce complimente i-a făcut artista în direct la iUmor: ,,E atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!'

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-a spus că Gabi Bădălău i-a cumpărat o mașină de lux, de ziua ei de naștere: „Este foarte important să vă spun…”

Citește și: Cine este Rebeca Rizea, fetița de la Românii au Talent care a cântat o piesă a Mădălinei Manole. Fratele artistei a izbucnit în plâns: „Dacă o ascultam la radio, puteam să jur că este Mădălina”

Citește și: Kate Middleton, după controversele generate de ultima fotografie cu copiii ei: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea'. Agențiile de presă au retras-o din arhive

Cornelia Rednic nu a primit o cerere în căsătorie

Despre momentul cererii, solista nu are prea multe amintiri, pentru că nu s-a produs ca în filme. Lupu și Cornelia au stabilit direct că vor să se căsătorească și nu au mai stat pe gânduri. „Eu nu am fost cerută în căsătorie cu stat în genunchi, cu inel. Nici nu am avut inel de logodnă. Erau alte vremuri. Eu am simțit că este ceva, Dumnezeu lucrează. Eu am simțit că acesta este drumul meu în viață, asta am simțit, că eu asta trebuie să fac, să mă căsătoresc și să merg înainte pe drumul ăsta', a mai spus Cornelia Rednic.

Cei doi soți au reușit să treacă peste multe obstacole împreună, și-au fost alături la bine, dar și la rău. Credința în Dumnezeu i-a ajutat să meargă mai departe atunci când zidurile se ridicau mereu de jur împrejurul lor, împiedicându-i să avanseze. „Când am plecat la drum, când ne-am căsătorit, am spus: Să nu ne scape, să nu ne spunem lucruri urâte atunci când ne certăm. Este cel mai josnic lucru să încerci să jignești, să aduci vorbe urâte celui cu care conviețuiești. Ne certăm, însă ne certăm constructiv, a declarat Lupu Rednic, într-un interviu mai vechi.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton