Cosmin Berki, salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite: "Am fost readus la viață"

 Radulescu Ruxandra
.

Cosmin Berki a fost salvat salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ediția de marți seară, 10 octombrie, de la Chefi la cuțite, a inclus un moment neașteptat. Cosmin Berki, concurentul din echipa turcoaz a fost la un pas de eliminare, însă Sorin Bontea a decis ca acesta să rămână în concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Berki a fost salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ediția din 10 octombrie, de la Chefi la cuțite, a fost plină de surprize atât pentru jurați, cât și pentru concurenți. Irina Fodor anunțase, innițial, dublă eliminare, însă, până la urmă, niciunul dintre participanți nu a părăsit competiția. Chef Sorin Bontea a ales să-l salveze pe Cosmin Berki, datorită amuletei.

sorin-bontea-cel-mai-bine-platit-la-chefi-la-cutite-5-crop-1622987469sorin-bontea-cel-mai-bine-platit-la-chefi-la-cutite-5-crop-1622987469

Cosmin Berki a fost salvat de Sorin Bontea, după eliminarea de la Chefi la cuțite

În ediția de 10 octombrie de la Chefi la cuțite concurenții au avut de gătit preparate în care se regăseau lactatele. Jurații, însă, nu au fost încântați de ceea ce au găsit în farfurii, concurenta Raluca Hulubei din echipa turcoaz a obținut nota 15.

Irina Fodor a anunțat două eliminări, însă trei concurenți au primit aceeași notă. Cosmin Berki a obținut doar patru puncte, iar chefii au considerat că preparatul său nu a respectat tema. Irina Fodor a făcut a anunțat că doar un singur concurent va pleca acasă.

„Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalt două echipe', a citit acesta amuleta folosită.

Ia-l!', i-a spus Cătălin Scărlătescu colegului său.

Am fost readus la viață cu energie maximă. Am urlat cu ei acolo, ne-am bucurat', a spus Cosmin Berki.

Care sunt echipele de la Chefi la cuțite, sezonul 12

În al 15-lea episod Chefi la Cuțite, sezonul 12, cei trei jurați ai show-ului culinar și-au ales echipele.

Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbușcă (eliminată) și Ioana Dehelean.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu (eliminată), Răzvan Mincă (eliminat), Fabian Soare, Nadd HuCosmin Berki și Alexandru Bunea.

Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă (eliminată), Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă (Nea Ion) – eliminat și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton