"Cu siguranță am greșit în povestea aia. Nu am fost căsătoriți. Ea probabil avea alte așteptări". Cosmin Cernat, dezvăluiri despre relația cu Monica Iagăr, mama celor două fiice ale sale

 Radulescu Ruxandra
.

Cosmin Cernat, dezvăluiri despre relația cu Monica Iagăr, mama celor două fiice ale sale. Cosmin Cernat a declarat, recent, că nu a fost niciodată căsătorit cu Monica Iagăr, campioană la atletism, dar și mama celor două fetițe ale sale. Cernat mărturisește că a greșit în relația cu Monica Iagăr, dar în același timp spune că aveau așteptări diferite unul de la celălalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat, 48 de ani, și Monica Iagăr, 50 de ani, au trăit o tumultuoasă poveste de dragoste, în urmă cu aproximativ 15 ani, iar din relația lor au venit pe lume două fetițe. Deși o lungă perioadă de timp s-a crezut că prezentatorul și campioana olimpică la atletism au fost căsătoriți, Cosmin Cernat a negat vehement acest fapt. Invitat la emisiunea „În oglindă”, Prezentatorul de la Insula de 1 milion de pe Kanal D recunoaște, însă, că a greșit în relația cu mama copiilor săi. Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Cosmin Cernat.

cum-se-comporta-de-fapt-cosmin-cernat-cu-copiii-sai-din-prima-casatoriecum-se-comporta-de-fapt-cosmin-cernat-cu-copiii-sai-din-prima-casatorie

Cosmin Cernat, dezvăluiri despre relația cu Monica Iagăr, mama celor două fiice ale sale

Cosmin Cernat mărturisește că, în ciuda zvonurilor, nu a fost niciodată căsătorit cu Monica Iagăr. Acesta recunoaște că a greșit în relația cu mama copiilor săi. Cernat a mai adăugat că el a fost cel care a pus punct relației.

Citește și: Oana Ioniță are un nou iubit, la nici un an de la divorțul dureros: „Poate mă voi recăsători la un moment dat” / Un copil a rămas la ea și altul la fostul soț

Citește și: Cântărețul de muzică populară Mile Povan, găsit mort în casă, la 31 de ani: „Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Nu răspundea la telefon, iar mașina…'

Citește și: Emily Burghelea a făcut accident de mașină în timp ce-și ducea fiica la grădiniță: „Sunt în șoc. Încă tremur, mi-e frică să…'

Citește și: Cum arătau părinții Mioarei Roman și cu ce se ocupau. Oana Roman a postat fotografii rare cu bunicii ei: „M-am trezit cu gândul la viața lor grea din timpul războiului”

„Cu siguranță am greșit în povestea aia, chiar și de când sunt cu Mădălina, de 15 ani. Nu știu dacă am fost un soț bun, habar n-am. Dacă o să o întrebi pe doamna Iagăr o să zică că nu. Ea probabil avea alte așteptări, a fost nemulțumită de felul meu de a fi în anumite momente, poate pentru că eram și băiatul ăla de la tv.

Pe mine nu m-a interesat niciodată ce spun alții și nici nu sunt. Eu cu Monica nu am fost căsătoriți, ea este mama celor două fetițe ale mele. În momentul în care doi oameni hotărăsc să meargă pe un drum, e decizia lor. În momentul în care ei se separă, poate să o facă numai unul. Adevărul e că eu nu am mai vrut. Orice s-ar fi întâmplat, nu cred că mai rămâneam acolo. Deși sunt copiii la mijloc, nu poți să stai într-o relație care nu e ok. A urmat o perioadă de procese în care nu am putut să îmi văd copiii, iar Mădălina, actuala mea soție, a fost lângă mine.', a dezvăluit Cosmin Cernat, la emisiunea „În oglindă'.

Trauma care i-a marcat viața lui Cosmin Cernat, pe când avea doar 6 ani

În cadrul aceleiași emisiuni, Cosmin Cernat a vorbit despre cel mai dificil și trist moment al vieții sale. La vârsta de șase ani, mama prezentatorului s-a stins din viață, fiind bolnavă de cancer. Cosmin a fost crescut de tatăl său și de bunica maternă. Prezentatorul mărturisește că ceea ce regretă cel mai mult e faptul că nici măcar nu are prea multe amintiri cu ea.

Mama mea a murit de cancer, în mai puțin de 40 de zile a dispărut, la doar 39 de ani. Tata a rămas văduv, eu aveam 6 ani atunci… A trebuit să mă crească împreună cu mamaia mea, Maria… Tatăl meu a fost forțat să stea în aceeaşi casă cu soacra și să mă crească, într-un bloc comunist… Mama era profesoară de fizică și de chimie, o fire mai aprigă, dar un om bun, am foarte puține amintiri cu ea…’, a povestit Cosmin Cernat la În oglindă‘.

Mi-a luat foarte mult timp să pot să vorbesc despre asta, dar am făcut-o pentru copiii mei‘, a mai spus Cosmin Cernat.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton