Cosmin Cernat este prezentatorul show-ului Insula de 1 milion, de la Kanal D: "Sper să vadă în mine pe omul care îi va îndruma în această aventură". Ce presupune emisiunea

.

Cosmin Cernat este prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion” de pe Kanal D. Comin Cernat revine în forță pe micile ecrane, ca prezentatorul noii emisiuni de la Kanal D, „Insula de 1 milion”. Este vorba de o competiție de aventură, desfășurată în Republica Dominicană, care va include 50 de concurenți de vârste și din medii diferite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat, 48 de ani, își face revenirea în fața telespectatorilor cu un show de senzație, ce implică adrenalină la maxim. Cernat este prezentatorul emisiunii „Insula de 1 milion„, unde 50 de concurenți, de vârste și din medii diferite, se vor întâlni pentru o aventura vieții lor în Republica Dominicană. Gazda show-ului, Cosmin Cernat, prezentator cu 30 de ani de experiență în domeniul televiziunii, îi va ghida pe concurenți în această experiență fabuloasă.

cosmin_cernat_exatlon_07291700cosmin_cernat_exatlon_07291700

Cosmin Cernat este prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion” de pe Kanal D

Cosmin Cernat se poate mândri cu o bogată carieră jurnalistică, ca prezentator, comentator sportiv de succes, dar și om de radio. De-a lungul unei cariere de trei decenii, Cernat s-a aflat la cârma unor emisiuni ce au făcut istorie în domeniul divertismentului din România. În cadrul show-ului „Insula de 1 milion” de pe Kanal D, Cosmin Cernat va fi în permanență alături de concurenţi, pe tot parcursul competitiei.

Citește și: Cum arată casa din Pipera a Andreei Marin. Are cadă în dormitor, saună și o grădină superbă: „După un efort de doi ani, acest loc de suflet a devenit realitate'

Citește și: Ce reguli au stabilit Adriana Bahmuțeanu și George Restivan la începutul căsniciei lor și cum gestionează disputele: „Nu există relație fără certuri'. Ce invitat special își doresc la petrecerea de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: „În sfârșit, mami și tati se înțeleg. Cu timpul, începi să îți faci o retrospectivă și…'. Andreea Bălan susține că a făcut pace cu tatăl fiicelor ei, George Burcea, după divorț și scandalurile avute

Citește și: „A atacat primul'. Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina dă vina pe victimă, iar atacatorii au depus plângere penală pe numele bărbatului decedat

„Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală', a spus Cosmin Cernat.

Cine este Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion” de pe Kanal D

Pentru Cosmin Cernat, show-ul „Insula de 1 milion” nu este prima colaborare cu Kanal D. Acesta a mai prezentat și emisiunea „Exatlon', în ianuarie 2018. Calitățile sale de comentator sportiv s-au făcut remarcate, în cadrul celor zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport.

Cosmin Cernat a debutat în domeniul mass-media în urmă cu 30 de ani. A fost jurnalist în cadrul departamentului de sport al ziarului „Dimineaţa', timp de doi ani, apoi a ajuns la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum „Ploaia de stele' sau „Stele de 5 Stele'.

În cadrul competiției „Insula de 1 milion”, 50 de oameni cu vârste, profesii şi pasiuni diferite se vor arunca într-o competiţie individuală, pe o insulă paradisiacă, pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri. Bineînțeles, orice efort este răsplătit, astfel că miza este uriasă: 1.000.000 de lei, fiind cea mai mare sumă pusă la bătaie de o televiziune.

Concurenţii pot deveni bogaţi peste noapte’ şi îşi pot îndeplini visul dacă reuşesc să depăşească toate obstacolele competiţiei. Este o încercare ieşită din comun, motiv pentru care inteligenţa socială şi abilitatea de a construi alianţe sunt cele mai bune atuuri.

FOTO: Facebook Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton