Schimbare importantă în cariera lui Cosmin Cernat, după 30 de ani de televiziune. Prezintă știrile la Kanal D, în weekend: "Eu sunt ştirist de formaţie"

 Dumba Gabriela
.

Cosmin Cernat a acceptat o schimbare importantă în carieră, după 30 de ani de televiziune, prilejuită de plecarea Silviei Ioniță de la pupitrul Ştirilor Kanal D. Astfel, după ce a prezentat reality show-uri precum Exatlon sau Insula de 1 Milion, Cosmin Cernat intră în echipa Stirilor Kanal D, de aceasta dată ca prezentator al jurnalului de weekend.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

De Ştirile Kanal D îl leagă pe Cosmin Cernat o istorie care începea să se scrie în 2007, anul în care Kanal D se lansa pe piaţa media din România. Cosmin Cernat a fost redactorul şef al ştirilor sportive chiar în anul în care se puneau bazele staţiei.

Cosmin Cernat Kanal DCosmin Cernat Kanal D

Cosmin Cernat prezintă Știrile Kanal D din weekend

Începând de săptămâna aceasta, Cosmin Cernat va fi prezentatorul Stirilor Kanal D în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.

Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu. Poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori.

La Kanal D tot la Știri am început, chiar dacă am făcut productie, radio, comentariu sportiv sau reality show. Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend', a spus Cosmin Cernat.

Atent mereu la tot ceea ce se întâmpla pe scena publică romanească şi în lume, Cosmin Cernat este un pasionat al fenomenului media, fie ca este vorba de presa scrisă, online, radio, TV sau Digital. Întreaga sa activitate a pus-o mereu în slujba publicului, iar empatia şi profesionalismul său i-au adus aprecierea publicului larg.

Cosmin Cernat are o carieră impresionantă în calitate de comentator sportiv. Acesta a fost comentatorul a zece ediții ale Jocurilor Olimpice, printre care se numără Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. Tot el a comentat și Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport.

Citește și: Cosmin Cernat și cei 50 de concurenți au plecat spre Republica Dominicană. „Insula de 1 milion', numărătoare inversă!

Citește și: „Cu siguranță am greșit în povestea aia. Nu am fost căsătoriți. Ea probabil avea alte așteptări'. Cosmin Cernat, dezvăluiri despre relația cu Monica Iagăr, mama celor două fiice ale sale

Ce emisiuni a prezentat Cosmin Cernat

Cosmin Cernat s-a alăturat echipei Kanal D în 2007, unde a ocupat funcția de Redactor Șef al Știrilor sportive, și prezentator al emisiunilor Fluier final’ şi Fluier de start’. În 2009, Cosmin Cernat a fost gazda show-ului Spune-mi preţul’.

Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat trei sezoane ale emisiunii „Exatlon’. De asemenea, el a fost și gazda proiectului „FanArena’, emisiune cu o componentă sportivă unde erau dezvăluite detalii din culisele „Survivor România’.

Totodată, Cosmin Cernat a prezentat și formate difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls. Este vorba despre matinalul „Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat” şi „Invitatul de 12″. Cosmin Cernat a prezentat și reality-show-ul de aventură „Insula de 1 Milion” de la Kanal D.

Silvia Ioniţă se retrage de la pupitrul Ştirilor Kanal D

Cu o carieră impresionantă și dedicată în jurnalism, Silvia Ioniță a decis să se retragă de la pupitrul știrilor Kanal D. De-a lungul anilor, Silvia a fost un exemplu de profesionalism, dedicare şi integritate, aducând în fața publicului cele mai importante evenimente și informații cu obiectivitate și claritate.

Silvia Ioniţă a fost un pilon important al echipei noastre, contribuind la succesul emisiunilor de ştiri şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a realizat şi pentru modul în care a reprezentat valorile jurnalismului corect și responsabil. Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale.

 Începând din acest weekend, aşadar, vă invitam să urmăriţi Ştirile weekendului prezentate de Cosmin Cernat, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00, la Kanal D. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton