Cosmin Cernat dezvăluie primul secret din clisele show-ului de aventură Insula de 1 milion: "Unii dintre ei vor încerca să păcălească la început..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cosmin Cernat dezvăluie primul secret din clisele show-ului de aventură „Insula de 1 milion”. În cadrul competiției „Insula de 1 milion”, 50 de concurenți pot deveni bogați peste noapte. Cosmin Cernat, prezentatorul acestui experiment social amplu, a oferit câteva detalii importante din culisele unei aventuri unice, cu un premiu fabulos de 1.000.000 de lei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Insula de 1 milion', unul dintre cele mai așteptate show-uri din acest sezon, este prezentată de veteranul Cosmin Cernat. Prezentatorul descrie competiția ca un „experiment social”, la care participă 50 de concurenți, de la 18 la 60 de ani. Într-un interviu exclusiv, la „Secretele Insulei de 1 milion', Cosmin Cernat a povestit câte puțin din culisele aventurii și a dezvăluit ce pot face concurenții cu brățara de la mână.

cosmin-cernat-familie-1cosmin-cernat-familie-1

Cosmin Cernat dezvăluie primul secret din clisele show-ului de aventură „Insula de 1 milion”

Cu doar câteva zile înainte de difuzarea primei ediții a show-ului „Insula de 1 milion”, prezentatorul Cosmin Cernat a dat din casă câteva secrete prețioase despre competiție.

Citește și: Erika Isac a stârnit revoltă în rândul părinților, după ce au aflat că va cânta la Balul Bobocilor, în Oradea: „Cuvintele obscene sunt doar a doua problemă, nu prima. Mesajul pieselor e teribil”

Citește și: „Nu ne-au plătit salariile pentru sezonul 12!”. Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate în procesul cu Antena 1, după demisia de la Chefi la cuțite. Reacția postului TV

„Este un experiment social, o întrecere individuală, sunt 50 de oameni, miza este imensă. Cred că o să fie momente frumoase, mișto, dar și unele destul de urâte. Vor fi concurenți care vor avea 18 și unii peste 60 de ani, personalități diferite, dar cu șanse egale.

Vom vedea și situații în care oamenii se vor vinde unii pe alții. Dacă pățești ceva, poți da brățara cui vrei tu. E un alt nivel. Prietenia va conta. Nu mă voi băga la nicio probă, dar le voi fi alături concurenților, că nu o să le fie simplu. La început e entuziasmul ăla, după care scade totul. E un joc mult mai strategic și devine interesant pentru că este o întrecere individuală. Trebuie să îți faci o strategie de la început, poți să te trezești că rămâi fără brățară și pleci acasă.
Îmi e greu să cred că poți să te antrenezi pentru o astfel de competiție. Unii dintre ei sunt convins că vor încerca să păcălească la început cu o imagine. Recomandarea mea e să fiți așa cum sunteți. Oamenii se vor regăsi în concurenți.'
, a dezvăluit Cosmin Cernat, la „Secretele Insulei de 1 milion'.

Cosmin Cernat este prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion' de pe Kanal D

Cosmin Cernat se poate mândri cu o bogată carieră jurnalistică, ca prezentator, comentator sportiv de succes, dar și om de radio. De-a lungul unei cariere de trei decenii, Cernat s-a aflat la cârma unor emisiuni ce au făcut istorie în domeniul divertismentului din România. În cadrul show-ului „Insula de 1 milion' de pe Kanal D, Cosmin Cernat va fi în permanență alături de concurenţi, pe tot parcursul competitiei.

Sunt emoționat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenți, în Republica Dominicană, și sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi așteaptă o experiență unică într-o viață și sunt mândru să fac și eu parte din ea.De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoțiile atât de așteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experiență instituțională, cu totul personală', a spus Cosmin Cernat.

FOTO: Facebook Instagram Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton