Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor. Cătălin Bordea rămâne în juriu: ”Culmea e că, din punct de vedere profesional, totul merge…”

 Calin Maria Bianca
.

Cine îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor. Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt de nedespărțit, astfel că mai tot timpul sunt văzuți împreună, fie atunci când vine vorba de carierele lor, fie pe plan personal. Sunt prieteni foarte buni și se înțeleg extrem de bine, însă de data aceasta nu mai pot rămâne unul lângă altul în emisiunea iUmor, asta fiindcă Nelu Cortea a fost exclus de la Antena 1, în timp ce Cătălin Bordea rămâne în juriu pentru încă un an. Cosmin Natanticu o să-l înlocuiască pe bunul prieten al comediantului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au format mereu una dintre cele mai bune echipe, și de asemenea cele mai căutate din punct de vedere profesional. Au participat împreună la America Express 2023, au împreună un canal de Podcast și, implicit, au fost și colegi la iUmor, însă nu pentru mult timp. Audiențele cu cei doi prieteni în juriu au fost destul de mari, însă, conform Cancan.ro, nu s-au ridicat la așteptările celor de la Antena 1, așa că au avut loc o serie de schimbări în distribuția emisiunii.

cortea7cortea7

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Ce rol va juca magicianul Robert Tudor în sezonul 14: „Total imprevizibil”

Citește și: De ce nu vrea Mihai Bendeac să revină în televiziune, momentan: „E o pauză binevenită. Între timp…'. Neagă asocierea cu PRO TV, după plecarea de la iUmor

Citește și: Adrian Ilie s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea și ce pedeapsă riscă

Citește și: Din ce câștigă Ramona Gabor bani în Dubai: „În România mi-a fost foarte greu. Am încercat să-mi cresc oportunitățile”

Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor

În luna ianuarie a acestui an, producția iUmor anunța noi surprize pentru telespectatori, astfel că „veteranilor' Delia și Cheloo li se alătura cel mai fresh cuplu de comedianți: Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Totul a decurs la superlativ, mai ales pentru Nelu Cortea, care a debutat pe scena iUmor în calitate de concurent, iar apoi a ajuns să fie în rolul jurat. Totuși, dacă pentru el a fost o surpriză imensă, bunul său prieten era obișnuit cu proiectele din televiziune. Din nefericire însă, se pare că Nelu Cortea a fost exclus de către Antena 1 după ce i s-a terminat contractul, iar în locul său este acum Cosmin Natanticu, conform Cancan.ro.

Cătălin Bordea rămâne în juriu, în noul sezon

Cătălin Bordea și Nelu Cortea formau un duo perfect, însă se pare că el a rămas în continuare pe poziții în emisiunea iUmor, chiar el declarând că o duce foarte bine din punct de vedere profesional. Mai concret, deși pe plan personal traversează mai mult probleme, mai ales după divorțul de Livia, cariera merge foarte bine, având contractul semnat și pentru sezonul acesta al emisiunii iUmor.

„Culmea e că din punct de vedere profesional, totul merge foarte bine. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce mă privește. Am contract semnat de anul trecut și pentru sezonul acesta de iUmor', a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Nelu Bordea: 'E o onoare pentru mine să fac parte din acest show'

Nelu Bordea nu a oferit vreo declarație acum, despre excluderea sa de la iUmor, însă cu toate astea, știm cât de importantă a fost această experiență pentru el. Atunci când a fost ales alături de Cătălin Bordea, nu a putut să nu declare cât de fericit este că a ajuns în rolul de jurat. De asemenea, tot pe atunci a spus și faptul că diferența între concurent și jurat este una foarte mare, dar care l-a cucerit pe loc.

'Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent iUmor și jurat iUmor este de la cer la pământ! Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Totodată postura de jurat îţi oferă libertatea de a te bucura de momentele de pe scenă, pur şi simplu priveşti numărul şi fie îţi place, fie nu, fie îl terfeleşti, fie nu îl terfeleşti!

Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (n.r. Cătălin Bordea) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, avem Podcastito împreună, mergem la club, ne și jucăm, pentru că este nașul fiului meu. Să fim jurați la iUmor este o altă chestie pe care o facem împreună și o facem cu drag, ne susținem unul pe celălalt, ne ajutăm, ne bucură foarte tare această experienţă, a declarat Nelu Cortea, potrivit Antena 1.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton