Cosmin Natanticu și Eliza și-au luat casă în Tunari: „Curtea are vreo 400 de metri, casa nu e mare, are un singur nivel"

.

Cosmin Natanticu și Eliza și-au luat casă în Tunari și abia așteaptă să se mute. Solista își dorea o vilă cu etaj, dar în cele din urmă a trebuit să opteze pentru una cu un singur nivel. Acum se ocupă de amenajare și au planuri mari pentru noul lor cuibușor de nebunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cosmin Natanticu și Eliza au luat decizia de a se muta în Tunari după ce prietenii lor și-au achiziționat acolo un loc al lor. Deși casa pe care o au acum nu e foarte mare, curtea e extrem de spațioasă, are 400 de metri. Dacă Eliza știe deja cum vor arăta dormitoarele, Cosmin Natanticu vrea să se se ocupe doar de sufragerie, pentru că acolo e televizorul.

cosmin-natanticu-21cosmin-natanticu-21

Cosmin Natanticu și Eliza și-au achiziționat casa visurilor în Tunari

Cosmin Natanticu și Eliza au tras din greu, dar au reușit să își achiziționeze casa mult visată. După ce au participat la reality-show-uri și au fost vedete în numeroase spectacole, se bucură de vila mult dorită. Acum sunt în proces de amenajare, și se întrec în idei.

„Ne-am luat deja. După lupte seculare care au durat 20 de ani de televiziune… (n.r. – râde). Nu ne-am mutat încă. E casă cu pământ, cu curte, e în Tunari, e aproape de job și acum urmează nebunia aia. Curtea are vreo 400 de metri, casa nu e mare, are un singur nivel. Lizzie avea o idee din asta (n.r. – să își cumpere o casă mare) și a zis și dezvoltatorul că ocupă spațiu și mai am un prieten care e mutat acolo, în cartierul respectiv. Se mutase de o lună când ne-am dus noi să vedem casele și îmi spunea că după o lună se roagă unul de altul care se duce sus că a uitat nu știu ce că nu mai poate cu scările, plus că dacă mai vine și un copil e mai complicat', a declarat Cosmin Natanticu, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită”

Citește și: Ce note a luat fiica Emiliei Ghinescu la BAC: „Urmează admiterea. Îți țin pumnii și sunt lângă tine!”. Erika își dorește să devină medic estetician

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Irina Columbeanu a părăsit România, dar nu s-a întors acasă. În ce țară și-a continuat vacanța și cum s-a afișat / Monica Gabor pare să nu o însoțească

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Elize Natanticu se ocupă de decorarea casei

Casa celor doi are trei dormitoare. Dacă Eliza s-a arătat interesată de decorarea lor, Cosmin se declară interesat doar de curte si sufragerie.

„Sunt trei dormitoare. Lizzie se ocupă (n.r. – de amenajare), eu nu. Pe mine mă interesează curtea și sufrageria, unde e televizorul', a mai spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton