Cosmin Nedelcu, Micutzu, după ce Victoria Răileanu a spus că îi este frică de el: "Am rămas șocat, eu am crezut că ne înțelegem bine"

 Radulescu Ruxandra
.

Cosmin Nedelcu, Micutzu, după ce Victoria Răileanu a spus că îi este frică de el. Actrița Victoria Răileanu a recunoscut că Micutzu, Cosmin Nedelcu, i-a inspirat teamă atunci când au filmat împreună pentru „Klaus & Barroso'. Comediantul a fost șocat de afrmațiile colegei sale și mărturisește că nu se gândea ca Victoria Răileanu să aibă o astfel de părere despre el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Victoria Răileanu face parte dn distribuția filmului „Klaus & Barroso”, alături de Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, Adrian Nicolae, Mădălina Craiu și alții. Victoria Răileanu a declarat recent că i-a fost teamă de Micutzu atunci când au colaborat pentru prima dată, cei doi cunoscându-se de aproape 20 de ani, din timpul facultății. Iată cum a reacționat Cosmin Nedelcu la declarațiile Victoriei Răileanu.

victoria-raileanu-6victoria-raileanu-6

Cosmin Nedelcu, Micutzu, după ce Victoria Răileanu a spus că îi este frică de el

Cosmin Nedelcu se dovedește a fi un om loial prietenilor și rareori are discuții aprinse cu aceștia. Micutzu este foarte bun tovarăș cu Adrian Nicolae, încă din timpul studenției este prieten de aproape 20 de ani. Micutzu a fost foarte surprins de faptul că Victoriei Răileanu i-a fost frică de el, atunci când au lucrat împreună.

Citește și: Scandal între Jador și Zanni la Survivor All Stars: „Bă, parșivule, nu poți să mă prostești. Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă'

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu după ce s-a tuns și s-a vopsit. Colegii nu o mai recunosc: „Nu mă deranjează, este o schimbare majoră’

Citește și: Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos. Au fost buni prieteni, dar au ajuns la tribunal: „Are creierul praf. E praf de mult'

Citește și: Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time': „Cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre…”

„Mi-a spus Victoria. Am rămas șocat, că eu am crezut că ne înțelegem foarte bine, dar ea, de fapt, era terifiată. Îmi pare rău. Probabil că mai sunt oameni, dar asta este. Să le fie frică. Dacă altfel nu există respect în țara asta, cu frică domnule', a declarat comediantul.

Victoria Răileanu, despre Micutzu: „Mi-a fost teamă de el”

Victoria Răileanu a declarat că jucat cu foarte mult entuziasm rolul din „Klaus & Barosso” și a avut foarte multe scene cu Cosmin Nedelcu. Chiar dacă inițial a fost puțin intimidată de statura impozantă a comediantului Victoria Răileanu a realizat că este un om blând și cumsecade.

„Am jucat mult cu Micutzu. Personajul meu, Vera, nu prea are legătură cu subiectul filmului neapărat. Eu sunt un personaj care vine cu povestea lui, vin cu povestea mea, vin cu treaba mea acolo și fac tot ce pot să-mi duc scopul până la final. Într-adevăr, am de jucat mai mult cu Cosmin, ceea ce m-a încântat atât de tare, pentru că eu am mai lucrat cu el acum mai mulți ani, când am fost într-un proiect împreună, și întotdeauna am avut un respect foarte mare pentru el și, în același timp, și o teamă de el, ceea ce i-am spus și recent. I-am spus că mi-a fost teamă de el la început', a povestit Victoria Răileanu pentru Ego.

E ditamai omul, este așa de serios uneori și mi se părea că nu știam cum să-l iau, cum să vorbesc cu el și cum să-l abordez. Dar este un băiat atât de blând, de drăguț și de generos. Așa că ne-am înțeles superbine la filmări', a explicat amuzată Victoria Răileanu, pentru sursa citată.

FOTO: Facebook Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton