Cosmin Seleși, primele declarații după ce emisiunea Batem palma? iese din grila de la PRO TV: „Nu-mi vine să cred că...”

 Dumitrache Laura
.

Cosmin Seleși, primele declarații după ce emisiunea Batem palma? iese din grila de la PRO TV. Primul sezon „Batem Palma” se apropie de final. Cosmin Seleși este moderatorul emisiunii Batem Palma? de la PRO TV, iar săptămâna aceasta se va încheia primul sezon. 24 de concurenți au parte de cele mai frumoase și interesante provocări din viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși, primele declarații după ce emisiunea Batem palma? iese din grila de la PRO TV. Anul trecut, la începutul lunii decembrie, începea emisiunea Batem Palma? la PRO TV, moderată de Cosmin Seleși. 24 de concurenți se așezau la pupitre și aveau parte de cea mai interesantă experiență din viața lor.

emisiunea batem palmaemisiunea batem palma

Astăzi, 27 februarie, de la ora 18.00, începe ultima săptămâna a primului sezon al emisiunii Batem Palma?. Cosmin Seleși se consideră norocos pentru că a făcut parte din acest proiect și abia așteaptă să îi surprindă pe telespectatori în această săptămână.

Citește și: Cu cine s-a sfătuit Cosmin Seleși înainte să lase Antena 1 pentru Pro TV, după 9 ani: „O ascult de fiecare dată”

Citește și:Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV. Ce se întâmplă în prima ediție

Citește și:Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Citește și:Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…'

Cosmin Seleși, primele declarații după ce emisiunea Batem palma? iese din grila de la PRO TV

La sfârșitul anului trecut a avut loc premiera emisiunii Batem Palma, difuzată la PRO TV. Cosmin Seleși a ales să fie moderatorul emisiunii, iar 24 de concurenți au parte de marea experiență a vieții lor. Zilnic, unul dintre ei, a fost extras de calculator, și-a testat intuiția, a eliminat cutii și a analizat ofertele Băncii. La final a plecat acasă cu suma câștigată. Săptămâna aceasta are loc finala primului sezon al emisiunii Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși.

'Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună. A fost o super atmosferă pe platourile de filmare, iar faptul că cei de acasă ne-au fost alături la fiecare ediție într-un număr atât de mare înseamnă că am reușit să le aducem și lor starea noastră. Chiar dacă acum am ajuns aproape de final, vă pot spune să rămâneți cu ochii pe paginile noastre până vom reveni cu noi detalii despre sezonul următor', declară Cosmin înainte de prima ediție a săptămânii.  

Cine sunt concurenții din ultima săptămână a primului sezon Batem Palma

Concurenții care se află în acest moment în jos sunt următorii: Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Pavel Rotari, Gutiera Timotin, Mihai Ionaș, Elena Epurescu, Sorin Burcea, Diana Burnaz, Aurel Sabou, Isabela Bălăceanu, Adrian Georgescu, Carmen Mihai, Petrică Becheș, Marlena Fluture, Remus Stănescu, Alexandra Giurgiu, Vinicius Moldovan, Cristina Dumitru, Cosmin Zaharia, Alexandra Totolan, Andreas Dincă și Diana Marinescu. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Emisiunea Batem Palma, este difuzată de luni până vineri, la PRO TV, de la ora 18.00. Ultimele cinci ediții ale primului sezon vor avea loc săptămâna aceasta.

Cosmin Seleși se concentrează pe cariera în teatru

Cosmin Seleși activează în televiziune, dar se concentrează și pe cariera în teatru. Prezentatorul tv joacă în piesa Te despart de nu tevezi, alături de Paul Ipate și Monica Odagiu. Duminică, aceștia i-au încântat pe telespectatorii din Brașov, după ce în ultima lună au fost în turneu.

Pelicula, care este ultima parte a trilogiei Pup-o mă, este disponibilă deja în cinematografele din România. Producția în regia lui Tudor Botezatu îi mai are în distribuție pe Alexandru Pop, Kristina Cepraga și Alin Panc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton