Cosmin Seleși, imagini de basm de la Botiza, unde a petrecut Paștele: "A fost mirific absolut tot, slujbele de la biserica din sat, oamenii locului...". Actorul are o căsuță în Maramureș

 Oana Pantazi
.

Cosmin Seleși a petrecut Paștele la Botiza, în Maramureș, unde și-a construit de curând o căsuță de vacanță. Actorul a împărtășit imagini spectaculoase cu fanii săi din social media, în care a surprins cele mai frumoase tradiții din partea locului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce a postat imaginile spectaculoase din Maramureș, Cosmin Seleși a primit sute de like-uri din partea fanilor de pe pagina sa de socializare. Locul pare rupt de pe lumea asta, dar și din secolul acesta, tradițiile de Paște, respectate cu religiozitate de oamenii locului, care au întâmpinat sărbătoarea Nașterii Domnului în straie de sărbătoare, fiind azi de mult uitate de cei din mediul urban.

56765676

Cosmin Seleși, imagini de basm de la Botiza, unde a petrecut Paștele

Aflat la Botiza, în vacanța de Paște, de unde a revenit recent, Cosmin Seleși s-a despărțit cu greu de frumusețea locurilor, care îți taie respirația. De altfel, actorul și-a construit o căsuță în Botiza și este extrem de atașat de plaiurile maramureșene și de oamenii locului. Imaginile postate de actor de la slujba de Înviere, unde toată suflarea comunei a venit în straie populare, îți taie pur și simplu respirația prin frumusețe, simplitate și autenticitate.

Citește și: Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă'

Citește și: Cum și-a descoperit Carmen Ionescu pasiunea pentru actorie, deși părinții aveau alte planuri privind profesia ei: „Dovadă că făceam un liceu cu profil economic…'/ Primul lucru pe care l-a făcut când a luat admiterea, după ce a dat de 8 la Teatru – EXCLUSIV

„Am petrecut Paștele într-un loc de basm, acasă în Maramureș, mai precis în cea mai frumoasă comună, Botiza. A fost mirific absolut tot, slujbele de la biserica din sat, oamenii locului, prietenii, mâncarea și nu în ultimul rând horinca!

Trebuie măcar o dată în viață să vă petreceți sărbătorile în Botiza, pe Valea Izei.

Acum mă întorc la cele pământești.

P.S. În ultima fotografie este căsuța noastră de pe Valea Izei, Botiza.

Săptămână luminată dragii mei!”, a scris actorul pe pagina sa de socializare.

Cosmin Seleși, despre casa lui din Maramureș: „Este un loc de vis, magic, de poveste”

Anul trecut, în vară, Cosmin Seleși a început construirea casei sale din Botiza, Maramureș, un loc despre care spune că este „de poveste'. Actorul le-a dezvăluit atunci fanilor că își construiește o casă acolo, locul de care s-a îndrăgostit în urmă cu 15 ani. De câte ori avea o perioadă liberă, actorul dădea fuga pe Valea Izei, acolo unde simțea că se relaxează cu adevărat și de aceea a considerat că este momentul să-și facă un loc al lui.

„Construiesc acolo o casă pentru că este în inima Maramureșului istoric, este un loc de vis, magic, de poveste, un loc pe care-mi doresc să-l cresc și să fie vizitat de către toată lumea. Avem o țară atât de frumoasă, iar Maramureșul este o zonă superbă în care mulți români nu au ajuns. Îmi doresc să cresc turismul în zonă„, spunea Cosmin Seleși pentru click.ro.

Întrebat ce anume l-a atras în acea zonă, Cosmin Seleși a explicat:

„Sunt atracții incredibile acolo, pe lângă horincă și mâncare foarte bună (râde). Avem Cimitirul de la Săpânța, Cascada Cailor, trasee montane, Drumul Maramureșului – un traseu incredibil, plus că pot fi vizitate ateliere de covoare tradiționale. Botiza este printre singurele localități în care acele covoare se mai fac de mână. În plus, toate sărbătorile care se sărbătoresc acolo, costumul popular purtat în fiecare duminică, la Biserică. Of, sunt atât de multe lucruri pe care le poți face acolo.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton