Cosmina Adam a anunțat când își botează fiica: „Vor fi în jur de 200 de persoane”. Cine sunt nașii și ce surpriză pregătește fosta asistentă de la Acces Direct

 Matei Bianca
.

Cosmina Adam a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu o lună, iar recent a dezvăluit detalii importante despre botezul fetiței sale. Fosta asistentă de la Acces Direct este foarte fericită cu tot ceea ce trăiește în aceste momente și se bucură de micuța ei. Ea a vorbit despre botez și despre viața de mămică.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cosmina Adam poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasă și o carieră de succes. Fosta asistentă de la Acces Direct a vorbit despre botezul fetiței sale, dar și despre viața de mămică. Când va avea loc marele eveniment din viața vedetei.

cosmina1cosmina1

Citește și: Cosmina Adam a născut: „Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru binecuvântarea din viața noastră!”. Primele imagini cu fetița fostei asistente de la Acces Direct

Citește și: Însărcinată în 7 luni, Cosmina Adam a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta asistentă a făcut anunțul la PRO TV: „Mulțumim, Doamne” / Soțul a spus și ce nume va purta copilul

Citește și: Ramona Păuleanu a născut și a publicat prima imagine cu al treilea copil: „Noua noastră minune!'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Andrei și Cristina Rotaru după ce au plecat despărțiți de pe Insula Iubirii. Au divorțat, s-au împăcat, iar acum locuiesc cu chirie: 'Nu știu ce va urma, dar știu că ne-am trezit…'

Când are loc botezul fetiței Cosminei Adam

Cosmina Adam a dezvăluit detalii despre botezul fetiței sale, care va avea loc pe data de 19 octombrie 2024. Evenimentul va fi unul mai restrâns în comparație cu nunta sa, care a avut peste 600 de invitați, însă vor fi prezenți aproximativ 200 de oameni.

Fosta asistentă de la Acces Direct a dezvăluit că la petrecere va lansa o melodie specială dedicată fetiței sale, care va fi prezentată în loc de tradiționalul vals al mirilor, sub forma unui vals al părinților.

„Vom face botezul în octombrie, pe 19 octombrie. Dacă la cununie am avut o nuntă mare cu peste 600 de invitați, acum vom avea un botez mai mic, dar tot vor fi în jur de 200 de persoane. E deja totul bine stabilit, nașii micuței vor fi tot cei care ne-au și cununat pe noi. La petrecere voi lansa și o melodie despre fetița noastră, în loc de valsul mirilor va fi valsul părinților. O să ruleze pe timpul deschiderii la botez videoclipul cu noi și fetița', a spus vedeta pentru spynews.ro.

Fosta asistentă TV a vorbit despre viața de mămică

Cosmina Adam a vorbit și despre cum viața de mămică a transformat-o profund. Fosta asistentă de la Acces Direct a mărturisit că își dorește să se ocupe cât mai mult de micuța ei și să petreacă timp prețios cu ea.

„Înainte nu le înțelegeam pe prietenele mele care sunt mame, îmi imaginam, dar nu credeam că va fi așa. În momentul în care am văzut-o lângă mine după ce am născut a fost ceva sublim. S-a activat așa în mine simțul acesta matern și e superb, e ceva unic.

Vreau să mă ocup cât mai mult de ea. După ce o să plece mama de la noi, fetița va rămâne doar ea cu mine și cu soțul meu și perioada asta vreau să o petrecem împreună cât mai mult. Voi reveni pe scenă cât de curând, să mai crească și ea mai mărișoară, din primăvără de când vor începe evenimentele voi începe și eu', a mai adăugat ea.

Cosmina Adam a născut în urmă cu o lună

Cosmina Adam a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu o lună, la șapte luni după ce ea și partenerul său de viață și-au oficializat relația.

Vestea mult așteptată a venit, iar părinții și-au primit fetița cu multă bucurie. Cel mai emoționat a fost tatăl micuței, care, după ce a aflat vestea, s-a dus la maternitate cu un buchet mare și frumos de trandafiri roșii.

„Bine ai venit pe lume, Francesca-Ecaterina! Dacă pe 11 noiembrie 2023 am vorbit despre noi, 22 iulie 2024 va rămâne pentru totdeauna începutul poveștii noastre de iubire alături de îngerașul nostru, Francesca. Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru binecuvântarea din viața noastră și promitem să fim pentru fetița noastră cei mai buni părinți!

Claudiu și Cosmina au devenit tati și mami, iar acest sentiment este unic, cum nu se poate compara cu nicio altă realizare. Un sentiment profund, dar pe care l-am dobândit din prima clipă când am cunoscut-o pe micuța, minunata și frumoasa Francesca', au transmis fericiții părinți atunci, pe paginile lor de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton