Cosmina Adam a născut: "Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru binecuvântarea din viața noastră!". Primele imagini cu fetița fostei asistente de la Acces Direct

 Oana Pantazi
.

Cosmina Adam a născut recent, iar fosta asistentă de la Acces direct și partenerul ei de viață, Claudiu Matei, le-au dat fericita veste fanilor. Cei doi părinți au însoțit mesajul și de niște fotografii emoționante în care apar și primele imagini cu micuța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În luna noiembrie, anul trecut, Cosmina Adam și-a unit destinele cu sufletul ei pereche, iar acum cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, care va primi numele Francesca-Ecaterina. Fosta asistentă de la Acces Direct și partenerul ei le-au dat împreună vestea fanilor prin intermediul unui mesaj impresionant.

cosmina-adam-1cosmina-adam-1

Cosmina Adam a născut. Fosta asistentă de la Acces Direct a devenit mamă pentru prima oară

În urmă cu scurt timp, Cosmina Adam a devenit mamă pentru prima oară, la 7 luni după ce ea și partenerul ei de viață au devenit o familie cu acte. Fanii au așteptat cu nerăbdare să afle și genul copilului, mai ales că fosta asistentă TV a fost discretă cu acest aspect până ce sarcina a ajuns la 7 luni. Iată însă că acum a venit și fericita veste, iar părinții și-au întâmpinat micuța cu bucurie. Cel mai emoționat pare să fi fost proaspătul tătic, care, după aflarea veștii, a mers la maternitate cu un imens buchet de trandafiri roșii.

Citește și: Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces direct, s-a căsătorit: „Pornim la un nou drum împreună'. Mirela Vaida, apariție spectaculoasă la nuntă

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. S-a reprofilat din punct de vedere profesional

Citește și: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine’. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

„Bine ai venit pe lume, Francesca-Ecaterina!

Dacă pe 11 noiembrie 2023 am vorbit despre noi, 22 iulie 2024 va rămâne pentru totdeauna începutul poveștii noastre de iubire alături de îngerașul nostru, Francesca.

Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru binecuvântarea din viața noastră și promitem să fim pentru fetița noastră cei mai buni părinți!

Claudiu și Cosmina au devenit tati și mami, iar acest sentiment este unic, cum nu se poate compara cu nicio altă realizare. Un sentiment profund, dar pe care l-am dobândit din prima clipă când am cunoscut-o pe micuța, minunata și frumoasa Francesca„, au transmis fericiții părinți pe conturile lor de socializare, unde fanii i-au felicitat în număr mare.

Cosmina Adam a avut o nuntă cu 600 de invitați, anul trecut în noiembrie

Fără doar și poate, luna noiembrie este luna lor! Sunt născuți în această lună, au făcut nunta tot în această perioadă, ba mai mult, au și aflat că vor avea un copil împreună. Totuși, înainte de vestea că vor deveni părinți, anul trecut s-au distrat copios la propria lor nuntă, unde totul a fost cu mare fast. Au avut 600 de invitați, iar fosta asistentă TV a strălucit alături de Claudiu Matei la cel mai frumos eveniment al vieții lor.

‘A fost cea mai frumoasă zi din viața mea pe lângă cererea de logodnă. Ne-am distrat foarte mult, am avut numai oameni frumoși lângă noi. M-am trezit la 7:00, la 7:30 eram la păr, iar după a urmat make-up.

Am plecat la starea civilă, după biserică. La restaurant a început la ora 21:00 și s-a terminat la 6:00 dimineața. A fost super, a fost totul exact cum ne-am dorit noi. Am avut 600 de invitați. Mirela Vaida ne-a fost alături, prietena mea, ne-am distrat’, a declarat fosta asistentă TV, pe atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton