Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, s-a despărțit de iubit: "Nu mai avem ce să ne spunem"

 Cica Cristina
.

O nouă despărțire în showbiz! Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, s-a despărțit de iubit. Chiar ea a făcut anunțul în cadrul emisiunii și a discutat cu Mirela Vaida despre subiect. Potrivit primelor declarații cei doi tineri au clarificat lucrurile și au decis să pună punct relației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmina Adam și iubitul ei și-au spus „adio”. Anunțul a fost făcut la TV și din primele declarații ale asistentei TV reiese că lucrurile sunt cât se poate de clare între cei doi foști parteneri. Au vorbit și au lămurit tot, iar acum nu mai au ce să-și mai spună unul altuia.

„Am clarificat lucrurile, Mirela. Nu mai avem ce să ne mai spunem. S-a rupt lanțul de iubire…', i-a spus Cosmina Adam prezentatoarei Mirela Vaida, la Acces Direct.

Cosmina-Adam-s-a-despartit-1Cosmina-Adam-s-a-despartit-1

Cosmina Adam s-a despărțit de iubit

La auzul veștii, Mirela Vaida a părut surprinsă că relația s-a terminat atât de rapid, însă a încercat să o încurajeze prin glume.

„Așa scurt? Așa puțin a durat? Asta e, măcar cămașa ți-a lăsat-o și uite ce bine îți stă. Să ai o amintire de la el.

Acum fă-i în ciudă și arată-i ce-a pierdut, că dacă mai erați încă împreună uite ce frumos făceai tu sport și stimulai fesierii, abdomenul, ca să arăți mereu impecabilă în cămașa lui!', i-a spus Mirela Vaida.

Citește și: Jador a încercat să o cucerească pe Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct.Răspunsul tranșant pe care l-a primit

Citește și: Emily Burghelea, avertisment pentru Cosmina Adam, asistenta care i-a luat locul la Acces Direct:„Este o victimă a manipulării, din păcate!'

Citește și: Momentul în care Mihai Bendeac a știut că vrea să devină actor:„În timp ce eram la toaletă, mi-am dat seama ce urma să fac'/ EXCLUSIV

Citește și: Prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive.Cum au fost surprinși cei doi

În egală măsură, prezentatoarea TV i-a transmis că nu are de ce să-și facă griji. Este tânără, frumoasă și, cu siguranță, își va face curând apariția un alt bărbat în viața ei.

„Dacă nu mai vrea, nu e nicio problemă! Ești tânără, poți să te antrenezi și singură și mai există băieți care să aprecieze frumosul', și-a mai încurajat Mirela Vaida colega de platou, potrivit Spynews.ro.

Cine este Cosmina Adam

Cosmina Adam este o tânără din Vaslui, cântăreață de muzică populară, care lucrează și ca reporter special în cadrul Acces Direct. A venit la emisiune, după plecarea cu scandal a asistentei Emily Burghelea.

Cosmina a studiat la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă’ Iaşi și a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu’ tot din Iași. Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam este la bază violonistă, dar este și solist vocal. A câștigat în  2010 un concurs de frumusețe. 

A urmat examenul de bacalaureat, unde artista a obţinut 5 la Limba Română şi 6 la Matematică, nota finală fiind 6,95. Ajunsă la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar după absolvire a obţinut chiar şi o catedră, ca profesor de muzică, la o şcoală din judeţul Dolj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton