Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a avut 600 de invitați la nuntă: „S-a terminat la 6:00. Mirela Vaida ne-a fost alături, prietena mea, ne-am distrat”

 Calin Maria Bianca
.

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a avut 600 de invitați la nuntă. Toată lumea știe faptul că fosta asistentă de la Acces Direct s-a căsătorit recent cu alesul inimii sale. Au avut o nuntă ca în povești, cu 600 de invitați, printre care s-a numărat inclusiv Mirela Vaida. Ei bine însă, abia acum s-a aflat ce nume poartă după căsătorie. Mulți au crezut că nu o sa ia numele soțului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a avut 600 de invitați la nuntă. Cosmina Adam este cunoscută de foarte multe persoane drept o artistă foarte apreciată, însă totodată, fanii o știu și de pe micile ecrane, de pe vreme când era asistentă TV la Acces Direct, alături de Mirela Vaida. Mulți o au în minte drept Cosmina Adam, astfel că în continuare acesta va fi numele ei de scenă, dar nu și cel din buletin.

maxresdefault-11maxresdefault-11

Citește și: Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces direct, s-a căsătorit: „Pornim la un nou drum împreună”. Mirela Vaida, apariție spectaculoasă la nuntă

Citește și: Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie: „Te iubesc'. Cine este și cu ce se ocupă viitorul ei soț

Citește și: Sora lui Donald Trump a murit, la 86 de ani: „O zi grea…'. Maryanne Trump Barry a fost găsită fără suflare în apartamentul său

Citește și: Jean Paler, din nou în spital, după cinci internări în trei luni: „Acum am 9 stenturi și un fibrilator”

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a avut 600 de invitați la nuntă

Cosmina Adam a ales ca pentru publicul larg să aibă tot numele ei de familie, cum era înainte de căsătorie, însă atunci când vine vorba de acte, fosta asistentă de la Acces Direct a recunoscut că a luat numele soțului ei. Acum, numele ei de familie este Matei, iar Adam rămâne doar în atenția publicului și pentru trecutul ei frumos din punct de vedere profesional.

Nu s-a schimbat mare lucru, suntem la fel. Într-adevăr primesc mesaje că sunt doamna Matei. Mi s-a schimbat statutul, asta clar. Numele de scenă este Cosmina Adam, clar. Bineînțeles că l-am urmat pe soțul meu să-i port numele pentru că are un nume frumos.”, a declarat Cosmina Adam, în exclusivitate la Star Magazin, potrivit Spynews.

„A fost cea mai frumoasă zi din viața mea'

Pe data de 11 noiembrie, Cosmina Adam s-a cununat religios cu iubitul ei, Claudiu Matei. Fosta asistentă TV de la Acces Direct a îmbrăcat rochia de mireasă mai devreme decât oricine s-ar fi așteptat, și anume la nici un an de când l-a cunoscut pe logodnicul ei. Cei doi îndrăgostiți au decis să-și unească destinele, la scurt timp după logodna care a avut loc după Paște și au avut parte de un eveniment extrem de frumos și grandios.

”A fost cea mai frumoasă zi din viața mea pe lângă cererea de logodnă. Ne-am distrat foarte mult, am avut numai oameni frumoși lângă noi. M-am trezit la 7:00, la 7:30 eram la păr, iar după a urmat make-up.

Am plecat la starea civilă, după biserică. La restaurant a început la ora 21:00 și s-a terminat la 6:00 dimineața. A fost super, a fost totul exact cum ne-am dorit noi. Am avut 600 de invitați. Mirela Vaida ne-a fost alături, prietena mea, ne-am distrat.’‘, a mai declarat Cosmina Adam.

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces direct, s-a căsătorit cu iubitul ei, Claudiu Matei

Cosmina Adam a avut parte de o nuntă desprinsă din povești, în care totul a ieșit exact așa cum și-a dorit, însă nu putem uita nici de cum a avut loc cererea în căsătorie. Și acest moment, a fost unul extrem de emoționant, fiind practic primul pas spre întemeierea unei familii. Fosta asistentă de la Acces Direct a fost surprinsă la cote maxime de gestul iubitului ei, astfel că de atunci, totul s-a schimbat, ba chiar acum sunt oficial soț și soție cu acte în regulă.

‘A fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată. Nu mă așteptam, totul a fost așa, pe șoc, cum s-ar spune. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște. Noi am ajuns la Budapesta și voiam să mergem la o cafenea celebră. Am intrat acolo, ne-am așezat la o masă, am mâncat și am băut o cafea și oamenii care merg acolo pot să meargă și prin cafenea să facă poze. Ne-am dus să facem poze ca turiști și după am mers înapoi la masă, iar la 30 de minute logodnicul meu a zis că nu i-am făcut nicio poză bună’, a povesit Cosmina Adam, pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton