Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces direct, s-a căsătorit: "Pornim la un nou drum împreună". Mirela Vaida, apariție spectaculoasă la nuntă

 Dumitrache Laura
.

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, și-a unit destinele cu partenerul de viață. Vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar weekend-ul trecut, s-a căsătorit religios cu iubitul ei, Claudiu Matei. Cei doi s-au logodit după patru luni de relație, iar zilele trecute s-au căsătorit religios. La marele eveniment a participat și Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. Imagini de la nunta Cosminei Adam!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmina Adam s-a cununat religios cu iubitul ei, Claudiu Matei, pe 11 noiembrie. Fosta asistentă TV de la Acces Direct a îmbrăcat rochia de mireasă la nici un an de când l-a cunoscut pe logodnicul ei. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au decis să-și unească destinele și s-au căsătorit, după anul acesta, de Paște, s-au logodit. Mirela Vaida a participat la nunta Cosminei Adam.

368925972_641970267843595_2750542377751385189_n368925972_641970267843595_2750542377751385189_n

Fosta asistentă de la Acces Direct a fost cerută în căsătorie, în timp ce se afla în vacanță, în Ungaria, cu iubitul ei. La acel moment, Cosmina Adam a anunțat logodna prin intermediul rețelelor de socializare. Ulterior, cei doi au anunțat că se pregătesc de nuntă, iar marele eveniment a avut loc chiar în acest weekend.

Citește și: Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie: „Te iubesc'. Cine este și cu ce se ocupă viitorul ei soț

Citește și:Mirela Vaida și Cosmina Adam lansează o melodie împreună. Primele imagini din videoclip

Citește și:Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei: „Nu mă așteptam. Petrecerea o facem pe data de…' / EXCLUSIV

Citește și:Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: „Părinții mei vin de la coada vacii…”. Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces direct, s-a căsătorit cu iubitul ei, Claudiu Matei

Cosmina Adam, fosta asistentă de la Acces Direct s-a căsătorit cu logodnicul ei, Claudiu Matei. Anul acesta, chiar în ziua de Paște, Cosmina a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar nunta a avut loc zilele trecute. Fosta asistentă tv și-a unit destinele pe 11 noiembrie 2023, la Focșani, orașul natal al iubitului ei.

Cosmina Adam și Claudiu Matei s-au căsătorit religios, iar pe Instagram, artista a postat câteva imagini de la nunta ei. Vedeta a ales să poarte două rochii de mireasă. În timpul zilei a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, simplă, dar care i-a pus în evidentă formele perfecte. Seara, Cosmina Adam a purtat o rochie pe corp, transparentă,, extrem de frumoasă. De asemenea, mirele a purtat un costu negru, elegant. La marele eveniment au participat familia și prietenii apropiați ai celor doi. De asemenea, Mirela Vaida nu a lipsit de la nunta Cosminei Adam. Între cele două s-a format o prietenie încă din perioada în care Cosmina era asistentă în emisiunea moderată de Mirela Vaida. După ce a renunțat la televiziune, Cosmina Adam a decis să se facă profesoară de canto la o școală privată din Dorobanti. Totodată, la nunta Cosminei Adam au fost prezente mai multe vedete din țară, printre care și cunoscutul Daniel Buzdugan.

Cosmina Adam, despre cererea în căsătorie

Cosmina Adam a fost foarte fericită când a fost cerută în căsătorie. Fosta asistentă tv a mărturisit într-un interviu că nu se aștepta ca iubitul ei să o ceară în căsătorie, la doar patru luni de relație. Mai mult, vedeta a mai spus că nu va uita niciodată acel moment. Cosmina Adam și Claudiu Matei s-au cunoscut pe Facebook, iar după patru luni de relație și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și s-au logodit, chiar de Paște.

'A fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată. Nu mă așteptam, totul a fost așa, pe șoc, cum s-ar spune. S-a întâmplat chiar în ziua de Paște. Noi am ajuns la Budapesta și voiam să mergem la o cafenea celebră. Am intrat acolo, ne-am așezat la o masă, am mâncat și am băut o cafea și oamenii care merg acolo pot să meargă și prin cafenea să facă poze. Ne-am dus să facem poze ca turiști și după am mers înapoi la masă, iar la 30 de minute logodnicul meu a zis că nu i-am făcut nicio poză bună', a povesit Cosmina Adam, pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton