Cosmina Adam și-a botezat fetița. Imagini de la creștinarea micuței Francesca: „Mami și tati îți doresc din toată inima ca în drumul tau să întâlnești doar oameni care să te iubească"

.

Cosmina Adam și-a botezat fetița de trei luni. Fosta asistentă TV și soțul ei au ales ca minunea lor să poarte numele Francesca. Nașii micuței au fost tot cei care i-au cununat și pe ei anul trecut. Evenimentul a fost unul mai restrâns în comparație cu nunta sa, care a adunat peste 600 de invitați. De această dată au fost prezenți în jur de 200 de oameni. Cosmina Adam a strălucit într-o rochie cu pietre, care îi venea ca turnată pe corp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Artista s-a căsătorit anul trecut, în noiembrie, cu Claudiu Matei, iar anul acesta, în iulie a devenit pentru prima oară mamă. Cosmina Adam trăiește în aceste zile cel mai frumos sentiment. E cucerită de rolul de mamă și își dorește să petreacă fiecare minut alături de fetița sa. Ea și-a propus să revină pe scenă în primăvara anului viitor.

cosmina adam 765cosmina adam 765

Ce mesaj a avut Cosmina Adam pentru fiica ei

Cosmina Adam a avut și un mesaj pentru fiica sa, unul care spune multe despre dragostea ce i-o poartă. Emoțiile au fost mari, iar trăirile la fel.

„Taina Sfântului botez, cadoul lui Dumnezeu pentru Francesca. Francesca, acum începe călătoria ta în viața. Ne dorim de la Dumnezeu să-ți arate calea cea mai bună, să fii sănătoasă, iar îngerul tău păzitor să fie mereu cu tine.

Mami și tati îți doresc din toată inima ca în drumul tau să întâlnești doar brațe deschise, oameni care să te iubească și tu să fii bună cu ei. Te iubim până la cer și înapoi, te iubim infinit, te iubim nespus de mult, te iubiiiiiim, dragostea noastră!', a scris Cosmina Adam, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum a reacționat Mihai Bendeac când a văzut că Theo Rose și Anghel Damian au făcut o nuntă simplă, în secret: „Femeia asta a ales să poarte o rochie în valoare de 80 de euro…'

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță plănuiesc să se mute înr-o casă mai mare, după nașterea fiicei lor: „Să avem toți confort și spațiul nostru personal'. Câte kilograme a luat sportiva în sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Moianu dezvăluie asemănarea neașteptată dintre ginerele său și regretatul ei soț, Marius Ancuța: „Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat…'

Citește și: Cum s-a apucat Oana Moșneagu de modelling și de ce s-a retras, după doi ani: „Am renunțat în momentul în care…'. Ce joburi a mai avut actrița

Citește și: Gina Pistol spune ce se întâmplă pe platourile de filmare de la MasterChef: „Râsete, lacrimi, voie bună! Am descoperit…'. Adevărul despre pauza de la televiziune

Când revine Cosmina Adam pe scenă

Solista recunoaște că fiecare clipă pe care o petrece alături de fiica sa e neprețuită și de când a născut-o și a strâns-o la piept trăiește un sentiment unic, greu de povestit în cuvinte.

„Înainte nu le înțelegeam pe prietenele mele care sunt mame, îmi imaginam, dar nu credeam că va fi așa. În momentul în care am văzut-o lângă mine, după ce am născut, a fost ceva sublim. S-a activat așa în mine simțul acesta matern și e superb, e ceva unic. Vreau să mă ocup cât mai mult de ea. După ce o să plece mama de la noi, fetița va rămâne doar cu mine și cu soțul meu și perioada asta vreau să o petrecem împreună cât mai mult. Voi reveni pe scenă cât de curând, să mai crească și ea mai mărișoară, din primăvară, de când vor începe evenimentele, voi începe și eu', a spus ea pentru Spynews.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton