Cosmina Păsărin, despre posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani: "Dacă până acum nu am avut ocazia, înseamnă că nu am fost pregătită"

 Oana Pantazi
.

Cosmina Păsărin nu exclude posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani, mai ales că lucrurile s-au așezat, de ceva vreme, în viața ei și este fericită și împlinită alături de bărbatul iubit. Acum, vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, mai ales de când formează un cuplu cu Alex Gully.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Cosmina Păsărin despre posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani. A fost vreme îndelungată singură, însă anul trecut a întâlnit dragostea din nou, așadar nu este exclus să o vedem pe Cosmina trecând la pasul următor, care ar putea implica, de ce nu?, și un copil.

cand-va-imbraca-cosmina-pasarin-rochia-de-mireasacand-va-imbraca-cosmina-pasarin-rochia-de-mireasa

Ce spune Cosmina Păsărin despre posibilitatea de a deveni mamă, la 41 de ani

După cum mărturisește, vedeta se află acum într-un dintre cele mai bune perioade ale vieții sale – iubește și e iubită, după ce a fost singură o perioadă lungă de timp. La 41 de ani, vedeta trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Alex Gully, un tânăr cu patru ani mai mic decât ea, de profesie DJ.

„Sunt într-o perioadă bună, o perioadă liniștită cumva, o perioadă în care am mai multă liniște interioară, am și liniște în jurul meu, pentru că am alături oameni care îmi aduc multă bucurie, familia”, a spun Cosmina Păsărin la Star Matinal.

Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!’

Citește și:Cosmina Păsărin are un nou iubit. Vedeta face primele dezvăluiri despre partenerul ei: „Am o relaţie şi sunt fericită

Cosmina nu exclude nici apariția unui copil în viața ei, deși, spune ea, până acum nu a fost pregătită să devină mamă.

„Cred că până la urmă rămâne de văzut cum va fi. Îmi plac foarte mult copiii, e clar că îmi plac, însă trebuie să fii foarte pregătit din multe puncte de vedere ca să devii părinte și cred că dacă până acum nu am avut ocazia de a deveni mamă, înseamnă că nu am fost pregătită”, spune vedeta.

Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin și Alex Gully formează un cuplu de ceva vreme, iar Cosmina mărturisește că printre calitățile care au impresionat-o la iubitul ei se numără simțul umorului, dar și blândețea.

Nu am postat eu imagini, el a postat, dar apoi sigur am început și eu să postez. Pot să vă spun despre relația pe care o am că este o relație foarte frumoasă. Încercăm amândoi să avem o relație echilibrată, încercăm amândoi să construim această relație, să facem eforturi zilnice pentru a menține această relație cât mai sănătoasă și cred că e important să ținem cont de toate aceste aspecte tot timpul.

Îmi place blândețea lui, este un om foarte blând, foarte cald, foarte vesel, noi râdem foarte mult împreună. Aceste aspecte contează pentru mine’, a precizat vedeta pentru Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton