De ce refuză Cosmina Păsărin să participe la show-uri de supraviețuire: "Nu cred că..."

 Raiciu Adriana
.

De ce refuză Cosmina Păsărin să participe la show-uri de supraviețuire. Cosmina Păsărin a fost întrebată de multe ori dacă are de gând să participe la o emisiune precum Survivor sau Sunt celebru, scoate-mă de aici! Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară și a subliniat care este motivul pentru care refuză acest gen de proiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a anunțat oficial că prezentatorii noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' sunt Adela Popescu și Cabral, șefii Pro TV au dezvăluit și cine îi va lua locul soției lui Radu Vâlcan pe timpul verii. Ei bine, echipa va fi formată din Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda. Cosmina nu este pentru prima dată când este la cârma emisiunii, întrucât i-a mai ținut locul Adelei, atunci când era însărcinată pentru a treia oară.

Astfel, implicate în diferite proiecte de televiziune, mulți s-au gândit că vedeta se gândește să facă parte dintr-un show de supraviețuire, însă se pare că adevărul este altul. Iată ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă ar participa la o emisiune de genul.

Citește și: Ce nu suportă Cosmina Păsărin la un bărbat:'Nu îmi place dacă e gelos…'

Citește și: De ce nu are Cosmina Păsărin iubit:„Am simțit atracție puternică, dar…’

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …’

Citește și: Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor:„Toată lumea mergea la ea’. Cum se înțeleg cei doi acum

De ce refuză Cosmina Păsărin să participe la show-uri de supraviețuire

În cadrul unui interviu, Cosmina Păsărin a spus că nu se simte confortabil cu astfel de show-uri și preferă să nu accepte vreo propunere de genul. Vedeta chiar susține că nu crede că ar face față și ar însemna să-și facă mai mult rău decât bine, participând la o astfel de emisiune.

„Nu sunt în zona mea, nu m-aș simți confortabil la astfel de show-uri și prefer să nu accept astfel de invitații. Nu cred că aș face față, chiar nu este ceva ce mi-aș dori să fac eu. Alții poate sunt mai curajoși, mai dornici să încerce, eu sunt destul de atentă la deciziile de acest fel și nu aș vrea să iau o decizie care mi-ar îngreuna viața.

Este posibil să se întâmple acest lucru și am zis că este mai bine să nu accept astfel de provocări. Îmi plac provocările, dar nu din zona asta.', a explicat Cosmina Păsărin, într-un interviu acordat Ego.ro.

Cât de mult s-a schimbat Cosmina Păsărin de-a lungul timpului

În continuare, Cosmina a mai vorbit și despre viața personală și a mai adăugat faptul că a trebuit să treacă prin multe schimbări pentru a ajunge persoana care este astăzi.

„S-au petrecut foarte multe schimbări, foarte multe schimbări în interiorul meu, în primul rând. Sunt eu alt om, m-am schimbat. Nu știu de ce tot auzim în societate că oamenii nu se schimbă. Eu știu oameni care s-au schimbat și care au acum variante mult mai bune. Chiar ne schimbăm, important este să ne dorim. Am schimbat foarte mult din modul de gândire, din modul de a acționa. S-a schimbat viața foarte mult și cumva m-am dus într-o zonă foarte benefică mie. Am încercat să fac schimbări în bine. Te poți schimba și schimbările să nu fie neapărat din zona pozitivă, să fie din zona negativă.', a mai spus Cosmina, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton