Costi Ioniță, despre copil și familie, la 46 de ani: "Mai degrabă aș adopta! Dar știți cum e, până la 95 de ani un bărbat poate să fie viril"

 Dumba Gabriela
.

Costi Ioniță a împlinit 46 de ani, nu are o soție și nici copii, dar nu regretă că a luat decizia să mai aștepte. În plus, artistul stă liniștit la gândul că „un bărbat poate să fie viril și potent până la 95 de ani”, iar dacă nu va fi tată pe cale naturală, ia în calcul varianta adopției. Costi Ioniță spune că ar fi fericit să adopte un copil, la un moment dat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pe Costi Ioniță nu-l sperie vârsta și nici nu este panicat de ideea că nu are copii, ca prietenii lui pentru că, spune el, nevoia de a deveni părinte vine din ego, iar el nu are această problemă. Artistul evită discuțiile despre viața amoroasă și preferă să păstreze discreția în privința acestui fapt.

117676113_10157985703983924_1096182048420030228_n117676113_10157985703983924_1096182048420030228_n

Ce spune Costi Ioniță despre copii, adopție și viața amoroasă

Costi Ioniță este foarte credincios și se lasă ghidat de tot ceea ce transmite în Univers, iar faptul că nu are copii până la 46 de ani nu îl sperie. Întrebat dacă este îndrăgostit de vreo femeie, în acest moment, artistul a ocolit elegant răspunsul.

Da, sunt îndrăgostit tare de viață, iubesc viața și-mi place foarte mult tot ceea ce fac, oriunde mă duc, cu cine mă întâlnesc. Da, iubesc viața!„, a spus Costi Ioniță pentru ciao.ro.

Costi Ioniță a explicat de ce nu are un copil al lui până acum și ce părere are despre adopție, întărind ideea că nu este nefericit că până acum nu a devenit tată.

N-am niciun regret că n-am copii încă. Cred că doar o dată am avut ocazia cu o femeie să fac acest lucru, să fac acest pas. Dar, da, mai degrabă aș adopta, pentru că sunt miliarde de copilași, care sunt lăsați pe la casele de copii.

Da, mai degrabă aș adopta, decât să fie domle al meu. Pentru că chestia asta vine pe ego. Dar nu m-am gândit, nici la una, nici la alta. Adică la adopție mai degrabă, în sensul că da, e frumos să ajuți și chiar este un suflețel și este dincolo de ego-ul tău. Că majoritatea vor să aibă copii pentru că sunt ai lor, din gena lor.

Băi, dacă e din gena ta, tu cu ce te-ai pregătit ca să faci copii? Ce faci tu special ca să aduci pe lume un urmaș de-al tău? Ești un mâncător de ceafă de porc și aduci un copil? E ok și asta, dar vine la pachet cu alte lucruri. Așadar, nu regret absolut deloc că n-am făcut copil încă. Plus că, știți cum e, până la 95 de ani un bărbat poate să fie viril. Credeți-mă, viril și potent. Bărbatul, până moare, are sămânță. Important e cum se menține„, este convins Costi Ioniță.

Citește și: Antena 1 îi cere lui Cătălin Scărlătescu daune de 100.000 de euro pentru un contract de imagine extern: „Pârâtul a postat în favoarea…

Citește și: Andreea Marin, despre trauma suferită de Violeta după despărțirea ei de Ștefan Bănică: „Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos’

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: „Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi…’

Cum își alege Costi Ioniță o iubită

Într-un interviu mai vechi, Costi Ioniță vorbea despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie pentru a-l atrage și a-i deveni, eventual, iubită.

Toate femeile din viata mea au fost minunate si superbe. E clar ca trebuie sa fie o femeie frumoasa. Pentru ca un cuplu sa fie fericit este nevoie de cinci elemente.

Compatibilitate fizica si sexuala, compatibilitate emotionala, cea motrica, compatibilitatea intelectuala. Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, insa mai exista un punct.

Chiar m-am despartit de o femeie superba din acest motiv: compatibilitate spirituala. Trebuie sa intelegem ca nu suntem doar carne si oase. Femeia de langa mine trebuie sa inteleaga ca este ceva si dincolo de apartente. Pentru mine acest punct este foarte important”, a declarat Costi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton