Costi Ioniță, imagini de la Premiile Grammy 2022. A petrecut alături de Sean Paul și Shaggy

 Raiciu Adriana
.

Costi Ioniță a fost prezent la Premiile Grammy 2022, unde a fost nominalizat pentru a doua oară. Îndrăgitul artist din țara noastră s-a distrat alături de Sean Paul, Shaggy, dar și alți cântăreți extrem de cunoscuți în întreagă lume. Primele imagini de la evenimentul din Las Vegas.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy, cele mai importante trofee din industria muzicală mondială. Artistul se numără printre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin’ a lui Sean Paul și „Positive Vibration’ a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae’, la Premiile Grammy 2022.

costi-ionit-5costi-ionit-5

Cântărețul, în vârstă de 44 de ani, a fost prezent în weekend la evenimentul din Las Vegas și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. S-a distrat alături de Sean Paul și Shaggy, dar a transmis și un mesaj pentru români.

Citește și: În ce relații au rămas Andra și Costi Ioniță, cel care a lansat-o:„Eram intimidată de un adult care avea succes’/ EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Citește și: Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei:’Îi curgea sânge’

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună:’Un pas important pentru relația noastră’

Costi Ioniță a fost prezent la Premiile Grammy 2022

Costi Ioniță a fost prezent la Premiile Grammy 2022. Compozitorul a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. Cântărețul, în vârstă de 44 de ani, a fost prezent în weekend la evenimentul din Las Vegas și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

S-a distrat alături de Sean Paul și Shaggy, Jesse Royal, Stephen Marley, dar a transmis și un mesaj pentru români.

Băieți, suntem la Grammy, fortză… Fraților, suntem în Las Vegas… am alături cei mai șmecheri artiști', a spus Costi într-un video pe Instagram.

Anul acesta, Costi Ioniță nu a câștigat niciun premiu, însă s-a distrat de minune la evenimentul fabulos din Las Vegas.

Costi Ioniță a început să cânte de la vârsta de 6 ani, decizia aparținând părinților, aceștia înscriindu-l la „Clubul pionierilor' din Constanța. A fost nominalizat în 2012 la „Premiile Grammy” cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna intitulată „Dame. Cântărețul a colaborat atât cu artiști din țara noastră, cât și cu cei din afară.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton