Costi Ioniță pregătește un proiect cu Iulia Vântur: "Românii habar nu au despre cât de tare este ea în India! Este foarte iubită!"

 Dumba Gabriela
.

În această primăvară, Iulia Vântur a fost surprinsă alături de Costi Ioniță în București, iar artistul spune acum că sunt buni prieteni și pregătesc chiar un proiect împreună. De asemenea, Costi Ioniță a ținut să transmită că Iulia Vântur este un artist extrem de iubit în India, acolo unde locuiește de mai bine de 10 ani, prin prisma relației cu Salman Khan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Costi Ioniță a fost recent în Dubai, acolo unde s-a întâlnit cu mai mulți artiști internaționali, printre care chiar Jason Derulo, dar și Iulia Vântur, care a cântat în Dubai la un super festival organizat în Emirate.

3ac71be72bb6da79171d39b43c5e5a253ac71be72bb6da79171d39b43c5e5a25

Costi Ioniță, dezvăluiri despre viața Iuliei Vântur în India

Costi Ioniță se află în Dubai în această perioadă pentru întâlniri cu câțiva artiști internaționali pentru că, spune el, „pentru mine nu contează genul muzical, ci vibe-ul și pot aborda absolut orice gen și să vă reprezint cu succes pe voi, românii”.

De asemenea, Costi Ioniță dezvăluie că pune la cale un proiect și cu Iulia Vântur, cu care s-a revăzut recent în Dubai, cu ocazia unui concert susținut de românca noastră.

Cu Iulia sunt foarte bun prieten. Este o fată extraordinară, un artist foarte cunoscut în India. Românii habar nu au despre cât de tare este ea acolo, este foarte iubită, da, o să gândim la un proiect foarte frumos, în colaborare cu ceva artiști din Middle East și cu ea. Merită! Este extraordinară și vă reprezintă și ea cu succes, este o româncă extraordinară!„, a declarat Costi Ioniță pentru Click!.

Citește și: Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit…’ / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India: „Casa voastră este atât de primitoare’. Cum s-au pozat împreună

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Citește și: Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și… / Ce spune despre partaj

Ce spune Costi Ioniță despre Mihai Trăistariu și Babasha

Costi Ioniță și-a exprimat și părerea vizavi de scandalul „Babasha la Coldplay” și recunoaște că i-a luat apărarea, după ce tânărul manelist a fost huiduit la concertul de la Arenele Romane.

L-am felicitat oricum, i-am ținut partea, am și făcut câteva video-uri pe TikTok și pe media. Am dat câteva interviuri pentru el, pentru că ce s-a întâmplat nu mi-a plăcut.  Acum, ce s-a întâmplat este o lecție pentru toți. Este o lecție și pentru Coldplay. Și pentru noi este o lecție. Am învățat cum stă treaba și mergem înainte. Nu suntem perfecți, dar învățăm în continuare. Babasha o să meargă cu proiectele lui și ce are de făcut. Copilul este cu bun simț, este talentat, are super potențial și, clar, va fi un exponent al generației lui. Nici nu se pune problema!„, a mai spus Costi Ioniță pentru click.ro.

În ceea ce-l privește pe Mihai Trăistariu, Costi Ioniță are, de asemenea, cuvinte de laudă și nu ar refuza niciodată o colaborare cu el.

Pe Mihai Trăistariu îl stimez foarte mult. Este un artist desăvârșit. O voce masculină, deci pe stilul lui muzical, este cel mai tare. E cel mai tare în România, vorbesc serios. De atunci, de când l-am auzit prima dată, în ‘97 sau 96, la Mamaia, am zis, wow', e ceva deosebit.

Și am mai lucrat în ultimii 3 ani sau 2 ani, în perioada pandemiei, chiar am scos și niște colinde. Este foarte tare, foarte talentat acest Mihai Trăistariu. Și bineînțeles, dacă o să mai existe oportunitatea, cu mare drag, este fostul meu coleg, am copilărit împreună, aș putea spune, am crescut împreună și ne-am făcut mari împreună. Cu mare drag, este un om extraordinar„, a mai spus Costi Ioniță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton