Costin Gheorghe și iubita lui, Maria Cușu, s-au căsătorit religios. Mireasa a strălucit în rochia tip sirenă, cu decolteu în „V” și cu pietre prețioase

 Radulescu Ruxandra
.

Costin Gheorghe și iubita s-au căsătorit religios. Zi mare în familia Elenei Gheorghe. Fratele vedetei, Costin Gheorghe, și iubita lui și-au spus „Da” în fața altarului, după ce, în urmă cu doar două săptămâni, tânărul a cerut-o pe partenera sa în căsătorie. Iată cum s-a desfășurat marele eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costin Gheorghe și iubita s-au căsătorit religios. Momente de fericire în familia Elenei Gheorghe. căci fratele artistei, Costin Gheorghe, a făcut mare nuntă cu partenera sa, Maria Cușu. Evenimentul a avut loc la doar două săptămâni, după ce acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Acum cei doi au făcut și cununia religioasă. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un cadru de vis, iar mirii au fost deosebit de eleganți. Fratele Elenei Gheorghe a postat câteva fotografii de colecție de la nuntă.

img-12img-12

Costin Gheorghe și iubita s-au căsătorit religios

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia iubită, care i-a devenit, recent, soție, lui. Fratele Elenei Gheorghe a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii, Maria Cușu, în urmă cu doar două săptămâni și iată că zilele trecute au decis să facă și cununia religioasă. Costin Gheorghe a postat câteva imagine superbe de la petrecerea de nuntă. Mirele a purtat un costum clasic, elegant, de culoare neagră, cu o cămașă albă, ținuta fiind accesorizată cu un papion.

Citește și: Costin Gheorghe de la Exatlon are o fetiță superbă. I-a dedicat ei prima victorie din concurs: ‘Ema, te iubește tati!’

Citește și: Alex Ashraf o dă în judecată pe Oana Zăvoranu, după acuzațiile pe care i le-a adus: „Eu am înaintat divorțul, am plecat doar cu hainele mele'. Ce dovezi va arăta în instanță

Citește și: Cătălin Botezatu, atac furibund către Marius Elisei, în scandalul cu Oana Roman: „Ăștia sunt bărbații din ziua de azi, lași. Se tem de o relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei!”

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu face o expoziție in memoriam cu documentele originale ale pieselor artistului, în scandalul moștenirii cu Marina Almășan: „Să-l lase, într-un final, să se odihnească în pace’ / EXCLUSIV

Mireasa a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie albă, cu design de tip „sirenă”, ce-i punea în evidență silueta armonioasă. Cu un decolteu în „V” foarte modern și aplicații din pietre prețioase, soția lui Costin Gheorghe a atras toate privirile.

Cum și-a cerut Costin Cheorghe iubita în căsătorie

Costin Gheorghe și-a cerut iubita în căsătorie, la malul mării. Fratele Elenei Gheorghe formează un cuplu cu Maria Cușu, fiica afaceristului Gheorghe Cușu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de ceva timp, iar ieri, de Sfânta Maria, Costin Gheorghe a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Fratele Elenei Gheorghe a oferit în exclusivitate declarații pentru VIVA!, în legătură cu marele eveniment care a avut loc la malul mării.

Costin Gheorghe a divorțat de fosta soție, iar de mai bine de un an trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Maria Cușu. Cei doi se iubesc la nebunie și multi s-au întrebat când vor face marele pas. Ei bine, fostul concurent de la Exatlon nu a mai amânat momentul și și-a cerut iubita în căsătorie.

 „Sunt mai fericit și împlinit ca oricând! Mi-a dăruit Dumnezeu ce am așteptat toata viața și sunt recunoscător pentru tot ceea ce simt și trăiesc.', ne-a declarat Costin Gheorghe, în urmă cu ceva timp.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton