Costin Mărculescu va fi condus pe ultimul drum de tatăl său, în vârstă de 82 de ani! Artistul voia să fie înmormântat de Mara Bănică și de Pepe

 Oana Pantazi
.

Costin Mărculescu a încetat din viață cu doar câteva zile înainte de a împlini 51 de ani și, din mărturisirile apropiaților săi, era pregătit pentru acest moment. Actorul i-a rugat pe Mara Bănică și pe Pepe să se ocupe de înmormântarea sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Moartea lui Costin Mărculescu a șocat o țară întreagă, chiar dacă actorul dispăruse, în ultima perioadă, din atenția publicului. Din nefericire, acesta a mai trecut prin momente dificile și, drept urmare, și-a rugat prietenii ca, în caz de tragedie, să se ocupe de cele cuvenite după încetarea sa din viață.

Citește: și Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

„Eu sunt extraordinar de șocată”

Prezentă, aseară, la Xtra Night Show, Mara Bănică a povestit că bănuiala ei este că Mărculescu a făcut infarct.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct', a povestit Mara Bănică la XNS.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: „Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

De altfel, în urmă cu mai mulți ani ea mărturisea că a surprins-o dorința actorului ca ea și Pepe să se ocupe de ceremonia funerară, în cazul în care ar fi survenit moartea sa.

„Acum 2-3 ani, am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «Mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «Nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«. (…)

unnamed-file-2unnamed-file-2

În urmă cu o lună, și-a sărbătorit tatăl!

Cu o lună în urmă, nimic nu părea a prevesti tragedia care s-a petrecut – Costin Mărculescu zâmbea fericit într-o poză postată pe contul său de socializare, alături de tatăl, sora și cumnatul său. Părintele actorului tocmai împlinise 82 de ani, iar acum va trebui să-și conducă fiul pe ultimul drum…

„El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… (…) Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv', a mai spus Mara Bănică la Xtra Night Show.

Trupul lui Costin Mărculescu a fost depus la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din Capitală, unde are loc priveghiul. În momentul de față, prietenii și apropiații vin să-și ia rămas-bun de la actor, urmând ca duminică să-l conducă pe ultimul drum. Costin Mărculescu va fi înmormântat la Cimitirul Reînvierea.

Citește și: Câinele lui Florin Mărculescu a alertat vecinii: „Lătra foarte tare, se auzea chiar și din parcare”. Maxy era salvat de pe stradă de actor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton