Cove, adevărul despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la emisiunea "Surprize, surprize": "Sincer, eram anesteziat de emoții, îmi amintesc doar..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cove, adevărul despre relația cu Andreea Marin, de pe vremea când prezentau împreună „Surprize, surprize”. Cove și-a făcut marele debut în televiziune, când a devenit co-prezentatorul Andreei Marin la emisiunea „Surprize, surprize”. La peste două decenii distanță, Gabriel Coveșeanu își amintește cu drag de celebra sa colegă de breaslă și dezvăluie detalii necunoscute din culise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Coveșeanu este unul dintre veteranii micilor ecrane, având în spate o carieră de peste 20 de ani. Marea șansă a lui Cove a fost momentul când s-a alăturat deja faimoasei Andreea Marin, în rol de co-prezentator, la emisiunea de succes „Surprize, surprize”. La aproape 24 de ani de la colaborarea cu „Zâna surprizelor”, Cove dezvăluie că prima dată când a ajuns pe platourile de la „Surprize, surprize”, alături de Andreea Marin, a fost copleșit de emoții.

cove2cove2

Cove, adevărul despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la emisiunea „Surprize, surprize”

Gabriela Coveșeanu mărturisește că perioada petrecută alături de Andreea Marin, la „Surprize, surprize” a fost una în care a avut foarte multe de învățat, considerând-o pe prezentatoare un exemplu de profesionalism. Cove spune că a avut emoții teribile când a pășit pentru prima dată în platourile emisiunii, însă a reușit să și le controleze.

Citește și: Modul inedit în care Cove își răsfață soția, după 10 ani de căsnicie: „Nu știu dacă este reomatism ăsta sau romantism, dar…'

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre diferența de vârstă de 12 ani dintre ea și iubitul ei: „E mai mic decât mine, nu zic mai tânăr. După părerea mea, maturitatea…’ / Care este secretul relației lor de 16 ani

Citește și: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Pe mine m-a învățat Anna Lesko…'. Cum a reacționat Gabriela Priscăcariu după ce a aflat despre aventurile amoroase ale lui Dani Oțil

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Nouă cupluri de vedete participă la emisiunea prezentată de Dani Oțil

Andreea Marin cred că e definiția profesionalismului în televiziune. Nimic nu o prinde nepregătită, se documentează înainte de orice apariție TV. La Surprize, Surprize era liantul echipei și am învățat enorm de la ea. M-a bucur să o numesc prietena mea chiar dacă anii au trecut și, profesional, drumurile nu ni s-au mai intersectat.

Sincer, eram anesteziat de emoții. Însă, sunt actor și am învățat să le controlez și să nu le las să mă domine. Îmi amintesc doar că a trecut foarte repede prima emisie.„, a declarat Gabriela Coveșeanu pentru Fanatik.

Cum se înțelege Cove cu fosta soție, mama fiului său cel mare

Cove a divorțat de prima soție, Maria Movileanu, mama fiului său cel mare, Bogdan, însă prezentatorul spune că are o relație armonioasă cu fosta parteneră de viață. Acum, Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina, alături de care a devenit tatăl celui de-al doilea fiu.

Nu cred că putem vorbi de greșeli de nerepetat. În plus, se spune că un om inteligent învață din greșelile lui. Am petrecut ani frumoși împreună și avem un băiat de nota 10. Asta e tot ce contează.

La căsnicii este de muncă continuu. Viața de zi cu zi, copii, educația lor, toate aceste își pun amprenta. Însă, când clădești un destin cu un om, o faci asumat, cu responsabilitate și cu iubire. Soția mea este o femeie echilibrată și nu prea avem dispute. Când apar, însă, vorbim. Punem totul pe tapet, vedem ce nu merge, cum reparăm și trecem la treabă.„a mai adăugat Cove pentru sursa citată.

Băiatul cel mare al lui Cove s-a mutat în Spania cu mama lui

Cove și actuala lui soție, Florentina, sunt căsătoriți de 10 ani și au un băiețel adorabil, Mihai Răzvan, în vârstă de 8 ani. Actorul mai are însă un fiu, Matei Bogdan, provenit din căsătoria cu Maria Movileanu, acum în vârstă de 14 ani. Puștiul a ales să plece cu mama lui în Spania și a pus astfel, vrând-nevrând, distanță între el și tatăl lui. Din fericire, Cove spune că bogdan a primit o educație aleasă, așa că are încredere în deciziile lui.

„S-a reorientat. Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie’, a povestit Cove, într-un interviu pentru Ciao.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton