Cove, despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf: "Pe Oana de astăzi eu nu o cunosc". Au fost iubiți acum 22 de ani

 Oana Pantazi
.

Cove, declarații neașteptate despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf. Dat fiind că actorul i-a fost iubit o vreme, era de așteptat ca simpaticul Cove să fie întrebat despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. În urmă cu 20 de ani, cei doi au avut o relație, despre care Cove și-a adus aminte cu nostalgie. Iată ce a declarat actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cove, declarații neașteptate despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf. Oana Zăvoranu și Cove au avut o relație tumultuoasă cu 20 de ani în urmă, pe vremea când lucrau amândoi la TVR, însă au rămas prieteni și în clipa de față. Fiind rugat să-și dea cu părerea despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, Cove a fost destul de rezervat și a preferat să nu comenteze prea multe.

cove-oana-zavoranu-2.v1cove-oana-zavoranu-2.v1

Cove, declarații neașteptate despre Oana Zăvoranu, după ce a aflat că divorțează de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai atrăgătoare și, în egală măsură, inteligente prezențe feminine din showbiz și, de-a lungul vremii, a cucerit o sumedenie de bărbați. Puțini își mai amintesc însă că Oana și Cove au avut o relație amoroasă, în urmă cu aproape 20 de ani, pe vremea când lucrau la TVR.

Chiar dacă între ei lucrurile nu au fost mereu roz, între Oana și Cove s-a păstrat o relație de amiciție, ceea ce dovedește că lucrurile bune au primat. Întrebat despre divorțul dintre ea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, Cove a preferat să fie discret.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor'

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „O misiune grea, pe care…'

„Noi ne-am cunoscut acum mulți ani, a fost o perioadă frumoasă, apoi fiecare a mers pe drumul lui. Mi-e greu să mă gândesc acum, să emit judecăți de valoare despre Oana de astăzi, pe care eu nu o cunosc', a spus actorul pentru Playtech

În urmă cu 20 de ani, el și Oana s-au iubit și chiar au locuit împreună. Chiar dacă relația nu a mers, cei doi se simpatizează și au rămas amici și acum. Cu toate astea, Cove a mărturisit că nu poate emite păreri cu privire la o persoană de care s-a despărțit cu atâta vreme în urmă.

„Mi-e greu să vorbesc despre niște oameni pe care i-am cunoscut acum 20 de ani. Pentru că noi, ca oameni, ne schimbăm, suntem alții. Eu, dacă te cunosc pe tine acum și mă întreabă cineva peste 20 de ani ce părere am despre tine, eu nu știu cum evoluezi tu.

Nu știi ce este în sufletul fiecărui om, cum a evoluat povestea lui de viață, ce s-a întâmplat cu el. E foarte greu să apreciezi', a mai spus el pentru sursa citată.

Oana Zăvoranu a recunoscut că l-a bătut pe Cove, crezând că o înșela

Oana Zăvoranu a jucat, în seriale, o serie de personaje feminine cu un caracter vulcanic. În cazul ei, arta imită viața reala, căci și personalitatea vedetei este una cel puțin la fel de temperamentală. Oana a povestit, cu ceva timp în urmă, pe când încă nu se despărțise de Alex Ashraf, la emisiunea „Vorbește lumea' despre relația amoroasă mai puțin cunoscută pe care a avut-o cu Gabriel Coveșeanu, în urmă cu aproape 20 de ani, când lucrau la televiziunea națională.

Vedeta a relatat momentul când l-a bătut pe prezentator, după ce a dat buzna peste el în casă, crezând că acesta o înșela.

Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu! Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi’, spunea Oana Zăvoranu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton