CRBL a fost externat din spital, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara: ”Mă duc spre casă. Urmează recuperarea...”

 Calin Maria Bianca
.

CRBL a fost externat din spital, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara. Toată lumea știe faptul în după-amiaza zilei de duminică, CRBL a ajuns de urgență la spital din cauza rănilor suferite, după ce a depășit neregulamentar o coloană de mașini și s-a izbit de o autoutilitară. Din fericire, se pare că starea lui de sănătate este una bună acum, astfel că medicii au decis că poate merge acasă, unde o să aibă totuși o perioadă de recuperare. Iată ce a declarat la ieșirea din spital!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

CRBL este foarte activ pe rețelele de socializare, astfel că și-a dorit ca fanii să știe ceea ce se întâmplă cu el după toate informațiile apărute despre accidentul provocat. Încă de când era pe patul de spital a făcut primele declarații atât despre cum se simte, cât și despre cum s-a întâmplat nefericitul incident, și le-a promis fanilor că o să-i țină la curent cu noutățile, drept dovadă s-a ținut de cuvânt prin noile declarații.

crbl8crbl8

Citește și: Cum se simte CRBL, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara. Declarații de pe patul de spital: „Îmi învăț lecțiile. Nu sunt un teribilist și vreun rebel'

Citește și: Oase, reacție după accidentul lui CRBL, la patru ani de la cearta lor: „Trecem peste orice, la necaz”

Citește și: Influencerița canadiană Lil Tay a murit la 14 ani: „Ne-a lăsat pe toți în stare de șoc'. Părinții ei se aflau într-o luptă pentru custodie

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

CRBL a fost externat din spital, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara

CRBL a fost externat din spital după ce în după-amiaza zilei de duminică a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pe urma accidentului produs în Hațeg, județul Hunedoara. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale vreme de trei zile, cât timp a fost internat, însă acum cadrele medicale au considerat că poate merge acasă. Zis și făcut! CRBL și-a anunțat fanii că a fost externat și se simte bine, explicând însă că urmează o perioadă de recuperare pentru el, fără a da mai multe detalii.

'Ziua cea mare astăzi este. Mă duc spre casă. Sunt bine, sunt pe picioarele mele și urmează recuperarea partea a doua, acasă. Ufff, vă ține la curent. Multă sănătate!', a spus CRBL pe pagina lui personală de Instagram.

CRBL a explicat cum s-a întâmplat, de fapt, accidentul

După accidentul produse de CRBL, în mediul online s-a produs un val de reacții referitoare la cum s-a întâmplat totul, astfel că mulți îl acuzau de viteză, alții de consumul de alcool sau substanțe interzise. Spre surprinderea tuturor, nu este vorba nici despre consumul de alcool sau subtanțe interzise, conform rezultatelor comunicate de oamenii legii și nici de viteză. Artistul a explicat că motorul său prinde maxim 120 de kilometri la oră, fiindcă nu are un motor puternic și nici nu își dorește acest lucru.

„A și încă ceva… pentru cei care nu știu ce înseamnă partea asta cu motocicletele. Motocicleta mea (…) merge maxim cu 120 de kilometri la oră dacă bate vântul din spate. Eu nu am o motocicletă puternică. Iar cu motocicleta asta am adunat vreo 8.000 de kilometri până acum. Nu sunt un teribilist și vreun rebel. S-a întâmplat. Nu mă mai acuzați. Sunt câțiva dintre voi care au dat știrile și care au acuzat că sunt un teribilist și că am făcut și că am dres și că no…Pentru cei care nu cunosc lumea moto, vă spun EU motocicleta mea este o motocicletă simpatică, bine nu mai este acuma că este praf săraca, vedem ce facem de aici încolo. Ne mai auzim’,, a mai spus CRBL, într-un mesaj anterior, tot pe Instagram.

Ce se arată în comunicatul Poliției

În urmă cu câteva zile, CRBL a ajuns la spital după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara. Potrivit comunicatului, s-a angajat într-o depășire periculoasă cu motocicleta, astfel că motorul lui a fost făcut praf, iar el a fost rănit și transportat de urgență la spital. Accidentul s-a produs în Hațeg, județul Hunedoara, în după-amiaza zilei de duminică, iar conform testările, nici CRBL, nici celălalt șofer, nu erau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu și intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş, se arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton