CRBL, adevărul despre divorțul de Elena, după 16 ani: "Nu a fost un șoc pentru noi! Problemele noastre sunt...". Ce s-a întâmplat la Power Couple, unde au pozat în familia fericită

 Dumba Gabriela
.

CRBL și Elena au anunțat că divorțează, după 16 ani, imediat după participarea la Power Couple, emisiunea de la Antena 1 în care au pozat în familia fericită. Toată lumea a crezut că s-a întâmplat ceva la filmări, care i-a determinat să divorțeze, având în vedere că nu au dat de bănuit niciodată că au probleme în căsnicie, însă CRBL dă acum asigurări că nu a fost așa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În aprilie, CRBL le dădea fanilor săi o veste șocantă: el și Elena Viscu divorțează, după o căsnicie de 16 ani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea celor doi, având în vedere că au fost, înainte, în emisiunea „Power Couple” și au și o fiică împreună.

crbl-si-elena-1crbl-si-elena-1

CRBL, adevărul despre divorțul de Elena și legătura cu emisiunea Power Couple

Elena și CRBL nu au oferit un motiv concret al divorțului lor, după o căsnicie de 16 ani, în care nimic nu a dat de bănuit că au probleme de cuplu. Vestea că se despart a fost una suprinzătoare, însă doar pentru cei din exterior, susține artistul. Pentru el și Elena nu a fost un șoc.

Nu a trebuit să trec peste niciun fel de hop, pentru că voi, toți oamenii, nu înțelegeți. Voi credeți că din momentul în care noi am anunțat, voi credeți că atunci s-a rupt totul și atunci s-a întâmplat un șoc. A fost șoc pentru voi, nu a fost un șoc pentru noi!

S-a stins flacăra așa ușor, ușor și atunci pentru noi a fost cumva un pas normal să mergem în direcția asta.

Nu are nicio legătură Power Couple. Oamenii percep treaba asta, pentru că s-a întâmplat ca și cadență una după alta, dar nu are niciun fel de legătură. Power Couple a fost o emisiune la care am fost, la care ne-am distrat, am încercat să ne jucăm, nu am putut să ne jucăm foarte mult, dar, evident, nu de acolo a fost declicul. Problemele noastre ca și cuplu, ca și familie sunt a la longue și am decis ca doi maturi să facem pasul ăsta”, a declarat CRBL pentru ciao.ro.

Citește și: CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…’

Citește și: În ce relații a rămas CRBL cu soția lui, Elena, după anunțul divorțului: „E bine ca bărbat singur. Noi am fost…’. Respinge complet ideea de a avea alți copii

Ce relație au în prezent Elena și CRBL, la trei luni de la divorț

CRBL susține că relația actuală dintre el și fosta soție nu trebuie să fie una „de dragul copilului” pentru că ei nu vor să trăiască în minciună. Vor petrece timp separat cu fiica lor și nu au de gând să pozeze în nimic din ceea ce nu sunt.

Nu cred că putem să facem ceva de dragul fetiței. Tocmai de asta am și decis amândoi să facem acest pas, pentru că vrem să trăim într-un adevăr nu într-o minciună. Și atunci nu cred că o vacanță ar ajuta la ceva, ar fi iar o altă formă de minciună, ceea ce nu e pentru noi„, a declarat CRBL când a fost întrebat dacă el și Elena vor merge într-o vacanță comună cu fiica lor.

De la divorț încoace, CRBL a fost surprins în compania unor domnișoare, fără ca artistul să confirme oficial dacă are sau nu o relație cu vreuna dintre ele. Recunoaște, însă, că se bucură de viață și de prezent.

Acum chiar trăiesc de pe o zi pe alta și mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Dacă se întâmplă de bine, cât o dura binele, să-i fie de bine. Dacă se întâmplă mai trist, asta este, mai dăm o dată cu capul în zid și mai plângem de două ori! Viața merge înainte oricum!

Sunt liber de contract, evident, dar nu știm ce ne oferă ziua de mâine. Eu de unde să știu? Eu doar trăiesc intens în fiecare zi și mă bucur de tot ce trăiesc. Admiratoarele au fost, sunt și mă bucur că vor mai fi. E bine! Administrăm cât se poate de diplomatic și de bărbătesc ca să zic așa„, a mai spus CRBL.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton