CRBL, despre motivul pentru care s-a certat cu Smiley, după 30 de ani de prietenie: "Orgoliul și zodia nu ne-au lăsat să trecem așa ușor"

 Dumba Gabriela
.

CRBL recunoaște că prietenia de 30 de ani cu Smiley a fost marcată, în timp, de unele certuri și neînțelegeri, însă acum sunt în relații bune. Foștii colegi din trupa Simplu s-au reunit la Arenele Romane, în timpul concertului susținut de Smiley, ceea ce dovedește că artiștii și-au rezolvat problemele din trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

CRBL și Smiley se cunosc din 1996-1997 și au avut o colaborare strânsă în cadrul trupei SIMPLU, care a devenit una dintre cele mai populare trupe de breakdance și hip-hop din România. Caractere puternice și orgolioase, cei doi artiști au avut discuții aprinse, care au dus la ruperea prieteniei lor în câteva rânduri.

crbl_3crbl_3

De ce s-au certat CRBL și Smiley în trecut și nu și-au mai vorbit cu lunile

CRBL a dezvăluit recent că, deși acum, el și Smiley sunt foarte apropiați, au existat și momente în trecut când nu și-au vorbit deloc timp de 3-4 luni. Potrivit spuselor sale, aceste neînțelegeri au fost legate în principal de activitatea trupei SIMPLU, unde ambii erau lideri cu viziuni puternice și, uneori, conflictuale.

Eduard Andreianu a explicat că orgoliu și diferențele de personalitate au contribuit la aceste conflicte, dar că în cele din urmă, au reușit să învețe din aceste experiențe și să își consolideze prietenia.

„Da, trupa SIMPLU a fost motivul neînțelegerii dintre noi, pentru că fiind amândoi două locomotive, care mai de care pe direcția lui, normal că la un moment dat au apărut și conflicte, toate constructive și într-o direcție comună, dar orgoliul și zodia nu ne-au lăsat să trecem așa ușor. Vezi, alea 3 luni au fost atât de demult, încât nu s-a mai repetat, pentru că, clar am învățat ceva fiecare', a spus CRBL pentru ciao.ro.

Au reușit, însă, să treacă peste animozități și, spre bucuria fanilor trupei Simplu, au cântat pe aceeași scenă, în timpul concertului susținut de Smiley la Arenele Romane. Atât de bine au fost primiți de fani, încât artiștii se gândesc să se reunească în formula Simplu.

„Partea sentimentală poate să răspundă că da, ne dorim, iar partea practică ne poate pune un pic bețe în roate. Dar cred că undeva la mijloc poate găsim o cale, un mod, pentru că nouă ne-a plăcut foarte tare, noi ne-am simțit foarte bine', a mai spus CRBL.

Citește și: De ce nu ar participa CRBL la Sunt celebru, scoate-mă de aici:'Pentru nicio sumă de bani…'

Citește și: Motivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România:„Nu vrem regrete’. Stă cu chirie, după întoarcerea din Spania

Citește și: Motivul pentru care Tily Niculae refuză să mai joace în seriale TV: „Este o foarte mare cămătărie

Ce spunea CRBL, acum doi ani, despre reunirea trupei Simplu

În anii 2000, CRBL a avut un mare succes cu trupa Simplu. Artistul a fost coleg de trupă cu Smiley, Piticu, Omu Negru, Francezu, Bebico și Tazman. La mai bine de zece ani de la destrămarea trupei, CRBL a vorbit despre revenirea acesteia pe scenă. Artistul a recunoscut că a avut multe discuții cu Smiley, referitoare la reunirea trupei Simplu.

„E o întrebare pe care chiar și eu mi-o pun în oglindă și nu am răspuns. Simplu e o trupă de dansatori. Ce să mai facem, că am mai vrea să mai dansăm.Dar acum, recunosc că dansez bine în funcție de cât beau. Acum nu aș vrea să beau să mă mai și filmeze cineva, să numim asta videoclip într-o piesă Simplu. Și atunci aici e contrastul foarte mare.

O piesă, două, trei, un album, putem face. Am și povestit cu Smiley despre subiectul ăsta. Dar ce facem cu venitul pe scenă și dansatul ca odinioară? Imaginea Simplu asta a fost. Să venim la microfoane și doar să cântăm, nu mai este Simplu ăla„, a spus CRBL, în 2022.

Deși trupa Simplu s-a separat, CRBL și Smiley au rămas prieteni, iar de multe ori au vorbit despre revenirea trupei pe scenă.

E greu pentru noi. Aș mai vrea, ne dorim din suflet, și eu, și Smiley. Câteodată, când mai intrăm într-o nostalgie, am vrea. Dar nu mai avem vibe-ul ăla. Și atunci lasă oamenii să rămână cu imaginea aia, că e bine așa’ , a mai spus CRBL.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton