CRBL, mesaj neașteptat pentru Oase, la 3 ani de la scandal: „Am făcut un prim pas...”

 Dumitrache Laura
.

CRBL, mesaj neașteptat pentru Oase, la 3 ani de la scandal. Oase și CRBL au făcut o echipă nemaipomenită la Asia Express, în urmă cu câțiva ani. După ce au câștigat premiul emisiunii, fanii au avut parte de o surpriză neașteptată. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții care a pus punct prieteniei lor care dura de mai bine de un deceniu. La trei ani de la cearta lor, CRBL i-a transmis un mesaj fostului lui prieten.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

CRBL, mesaj neașteptat pentru Oase, la 3 ani de la scandal. CRBL și Oase a surprins pe toată lumea după ce au pus punct prieteniei lor. Cei doi s-au cunoscut la școala de dansuri a lui CRBL, unde i-a devenit cursant și ulterior au devenit cei mai buni prieteni. Au participat împreună la Asia Express și au câștigat marele premiu de 30.000 de euro în sezonul doi.

crbl si oasecrbl si oase

Recent, CRBL a vorbit despre conflictul cu Oase și i-a transmis un mesaj special acestuia. Prietenia lor s-a stricat în momentul în care Oase a semnat să prezinte Asia Express, sezonul trei, fără a se consulat cu CRBL. De atunci, relația lor de prietenia s-a încheiat, iar de trei ani cei doi nu își mai vorbesc.

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:”Înseamnă că nu e momentul”

Citește și:De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase:„Am rămas cumva dezamăgit'

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă:”L-a cunoscut și pe Dominic, fiul meu”

Citește și: Otilia Bilionera are un nou iubit, de origine turcă:”După două zile, și-a tatuat numele meu pe mână”

CRBL, mesaj neașteptat pentru Oase, la 3 ani de la scandal

CRBL și Oase obișnuiau să fie o echipă minunată. Odată cu participarea la Asia Express, sezonul doi, cei doi au câștigat simpatia publicului. Ba chiar au plecat acasă cu premiul emisiunii. Deși publicul se aștepta să îi mai vadă împreună la emisiuni, prietenia lor s-a rupt la scurt timp după ce au ajuns acasă. Au trecut trei ani de la scandal, iar CRBL i-a transmis un mesaj fostului său amic. Artistul susține că și-a dorit să se împace cu el, dar nu a primit niciun răspuns.

„Cu Oase nu am mai vorbit de atunci și a rămas totul așa cum a rămas atunci. Nu e nimic de 2-3 ani.

Nu, eu am înțeles bine mesajul de la el, consider că am făcut un prim pas atunci când a trebuit, timpul trece, o să vedem ce se va mai întâmpla pe parcurs, pentru că nu putem decide noi, e mai Sus. A fost un mesaj de liniște de atunci, nu a mai fost niciun fel de comunicare sub niciun fel de formă și ăsta este un mesaj”, a spus CRBL pentru playtech.ro.

CRBL: „Am iertat”

În podcastul lui Măruță, CRBL a explicat că a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase, atunci când tatăl acestuia a murit, în 2021. Cu toate acestea, artistul a mărturisit că s-a lovit de indiferența lui Oase.

Mi-am dat seama că sunt atâția oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim și din vina mea. Așa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit.S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate șterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanțe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare și că sunt aici oricum. Dar a rămas tot liniște.. Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte.', a povestit CRBL.

CRBL și Oase, prietenie încheiată după Asia Express

După ce au câștigat Asia Express, sezonul doi, Oase și CRBL au primit oferta de a fi prezentatori pentru noul sezon. Fără ca CRBL să știe, Oase a semnat contractul cu Antena 1, pentru a merge de unul singur drept prezentator. Astfel, artistul l-a numit trădător pe fostul lui prieten, iar relația lor de prietenie de mai bine de un deceniu s-a încheiat cu mare scandal.

Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la «Asia Express» sezonul 3. Se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect.

Bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu «Asia Express» despre contract. A vorbit despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile.', spunea CRBL pe atunci.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton