CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România: „L-am înjurat pe bune. Poate că și acum mai vrea atenție”

 Oana Pantazi
.

CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România. În anul 2009, CRBL și Cornel Păsat participau la primul show de supraviețuire autohton, Rătăciți în Panama. Între cele două vedete s-au încins spiritele încă de la început și chiar dacă s-au împăcat, se pare că încă nu au îngropat securea războiului… Cel puțin după ce dansatorul a declarat că artistul i-a cerut iertare în genunchi. Iată ce replică usturătoare i-a dat CRBL lui Cornel Păsat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România. Cu 14 ani în urmă, Rătăciți în Panama, difuzat de Kanal D, deschidea seria show-urilor de supraviețuire, care aveau să facă furori în România. Printre vedetele participante s-au numărat Cornel Păsat, CRBL, Ramona Gabor, Silvia D la Vegas, Jasmine și Ionuţ Atodiresei. Și cum fiecare ediție, de atunci încolo, a fost marcată de un scandal sau chiar mai multe între concurenți, nici primul show de gen nu a făcut excepție, scandalul dintre Cornel Păsat și CRBL devenind unul de notorietate. Cei doi și-au aruncat cuvinte jignitoare încă din primul moment, iar conflictul a escaladat rapid.

Recent, Cornel Păsat a vorbit despre acest subiect pentru CANCAN, dezvăluind că CRBL și-ar fi cerut iertare în genunchi de la el, după ce l-a jignit în repetate rânduri. Artistul are însă propriile amintiri, dar și propria variantă privind acest conflict.

untitled-1-1untitled-1-1

CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România

După ce Cornel Păsat a povestit, pentru sursa citată, cum s-a petrecut conflictul dintre el și CRBL, la primul show de supraviețuire televizat, dezvăluind că artistul i-ar fi cerut iertare în genunchi, acesta nu a reacționat foarte bine. CRBL i-a dat lui Cornel Păsat o replică usturătoare, părând că nu a uitat nici acum conflictul dintre ei de acum 14 ani. Artistul a admis că și-a cerut iertare, dar nu aflat în genunchi.

Citește și:De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase:„Am rămas cumva dezamăgit

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:’Înseamnă că nu e momentul’

„(…) Nu mai sunt dovezile referitoare la această emisiune ca să se poată evidenția ce s-a întâmplat acolo, dar a fost, s-a dus, am crescut cu toții, iar eu nu credeam că el nu s-a maturizat între timp. Adică nu înțeleg de ce faci declarații de genul ăsta, după atâta timp, scoțând în evidență ce? Păcat!

Eu dacă mi-am cerut iertare, mi-am cerut ca un coleg și mi-am cerut iertare ca un adult. Dar în niciun caz dusă la extremă, că eu mi-am cerut iertare în genunchi și doar așa a acceptat el. Pentru că eu l-am înjurat pe bune. (…) Eu m-am dus în emisiunea asta știind unde mă duc. După cum s-a văzut și în emisiunea Survivor. Îmi pare rău că s-a apucat să declare lucruri de genul ăsta, pentru că nu e cazul. Poate că și acum mai vrea atenție. Păcat! Acolo au fost colegi, acolo au fost martori, acolo s-a filmat, există niște lucruri', a spus CRBL, în exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

De la ce a pornit scandalul dintre CRBL și Cornel Păsat

Au trecut 14 ani de când CRBL și Cornel Păsat au participat la Rătăciți în Panama, dar conflictul dintre ei e departe de a fi fost uitat. Totul a început în momentul în care Cornel l-a acuzat pe CRBL că a venit acolo la shopping, și nu pentru a concura. Între ei a avut loc un schimb dur de replici, limbajul folosit fiind unul greu de reprodus, dr în cele din urmă artistul și-a cerut iertare.

„Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi. Nu suntem, însă, prieteni. Ne-am mai intersectat pe la evenimente, doar ne salutăm. Am înțeles că producătorii voiau conflicte pentru rating. Dar el a întrecut orice vulgaritate. M-a înjurat tot timpul, într-un limbaj chiar pornografic.

Chiar am avut un șoc atunci. Nu mă așteptam să fie așa de conflictual și fără motiv. Consideram că devenisem prieteni. Dacă-l loveam, aveam clauză în contract. Mă dădeau afară din emisiune și trebuia să plătesc 100.000 de euro', a declarat Cornel Păsat pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton